Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Π. Τατούλης: Η Κορινθία έστειλε μήνυμα νίκης




Με την αποτελεσματικότητα, τη γνώση και τη συνέπεια που έχουν αποδεδειγμένα εκείνοι που θα αναλάβουν την επόμενη ημέρα την διοίκηση.
Με την φρεσκάδα της νέας ματιάς, της φαντασίας των νέων ανθρώπων που είναι με δύναμη πια δίπλα μας. Αυτή η δυνατή ομάδα θα χτίσει την Νέα Κορινθία. Τη Νέα Κορινθία, που θα προσφέρει μέλλον για όλους τους Κορίνθιους, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Είμαστε όλοι πια Πελοποννήσιοι. Είμαστε όλοι πια και Κορίνθιοι» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην κεντρική του ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη νέα αρχή που θα αναλάβει την Κορινθία με τη νίκη της Νέας Πελοποννήσου στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νικολάου Ταγαρά και του Βουλευτή Κορινθίας κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθεσε στην κρίση των πολιτών της Κορινθίας «την παλαιοκομματική πρακτική των αντιπάλων του, που θα καταδικάσει την Πελοπόννησο στο χειρότερο παρελθόν του τόπου», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
«Ποιοι είναι αυτοί, που πορευτήκανε σε όλη τους την δημόσια ζωή με κομματικές περγαμηνές και σήμερα ντύθηκαν ξαφνικά με το μανδύα του ανεξάρτητου; Ποιοι είναι αυτοί που αν και τόσο παλιοί και γνώριμοι, μας λένε σήμερα ότι είναι εκφραστές του καινούριου; Ποιοι είναι αυτοί που θα κάνουν την σύγκρουση με το κατεστημένο, όταν οι ίδιοι αποτελούσαν για χρόνια την πιο σαθρή του έκφραση; Ποιοι είναι αυτοί που επενδύουν στον τοπικισμό των Κορίνθιων, λες και αυτά τα χρόνια που πέρασαν, εργάστηκαν νυχθημερόν για το καλό των συμπολιτών τους και του κοινού μας τόπου;
Είναι δυστυχώς οι δικοί μας, παλιοί γνωστοί. Οι δικοί μας παλιοί συνεργάτες που μέχρι προχτές κόμπαζαν για το κοινό μας έργο και χτες μόλις έκαναν το κοινό μας έργο δικό τους και για τα όσα δεν γίνανε μας δείξανε με το δάχτυλο ως φταίχτες. Είναι εκείνοι που ζούσανε για μια υπογραφή, λες και δεν είχαν υπογράψει κι οι ίδιοι τα πάντα. Είναι εκείνοι που δεν είδαμε ποτέ τις δικές τους προτάσεις, αλλά προσπαθούσαμε πάντοτε να ακολουθούν έστω, το όραμα που μαζί διατυπώσαμε» σημείωσε ο Πέτρος Τατούλης απευθυνόμενος στους πολίτες της Κορινθίας στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα Γεώργιος Σάμιος του Δημοτικού θεάτρου της πόλης.






Πηγή:

1 σχόλιο:

  1. Πέτρο Τατούλη έλα και από το Λουτράκι να δεις μαύρο που θα φας που μας άφησες 3,5 χρόνια χωρίς ένα έργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.