Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η Μαγεία των Musicals και του Κινηματογράφου: Η Φιλαρμονική Λουτρακίου αντιστέκεται! Ψηλά στις προτιμήσεις γονέων πλέον το μουσικό σχολείο! Παρελειπόμενα, φωτογραφικό υλικό, ευχαριστίες!




Σε ένα κατάμεστο συνεδριακό με κόσμο πολύ περισσότερο από ότι θα μαζέψουν ποτέ οι υποψήφιοι- να πούμε και εμείς εδώ της σπόντα μας- η φιλαρμονική έδωσε μια μοναδική παράσταση υψηλών καλλιτεχνικών προδιαγραφών και πέρα από τα στενά τοπικά δεδομένα.



Κοινή παραδοχή όλων ότι πρόκειται για τις καλύτερες παρουσιάσεις της φιλαρμονικής του Δήμου μας.

Ο κόσμος κατέκλυσε κυριολεκτικά το Αλεξάνδρειο και είναι ίσως η μοναδική φορά που ο χώρος γνωρίζει τέτοια προσέλευση. Το παρατεταμένο και έντονο χειροκρότημα του αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση για τους συντελεστές και το τμήμα που βάλετε πανταχόθεν την τετραετία που διανύσαμε.

Και αυτό κυρίως λόγω της απραξίας της δημοτικής αρχής και της αδιαφορίας της να στηρίξει κάτι πραγματικά σπουδαίο και πρωτόγνωρο. Να στηρίξει νέα παιδιά με όραμα, νέα παιδιά που αγωνίζονται για τον τόπο μας.

Δεν θα σταθούμε μόνο στην απουσία του Δημάρχου από την εκδήλωση, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, αλλά στην γενικότερη αδυναμία των υπευθύνων να στηρίξουν αυτό το οικοδόμημα.

Εμείς από εδώ έχουμε αναδείξει εξάλλου αυτό το έλλειμμα καιρό τώρα.

Για να επανέλθουμε όμως στα καλλιτεχνικά ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του μουσικού σχολείου. Ένα σχολείο που όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που ισχυροποιείται πλέον για τα καλά στην περιοχή.

Η χορωδία ανέδειξε την δουλειά που γίνεται καθώς και το υψηλό μουσικό του επίπεδο. Ευχόμαστε και εμείς από εδώ αυτή η συνεργασία να αποτελέσει την απαρχή και άλλων στο μέλλον.

Τέλος το αλιεύσαμε στο facebook και πρόκειται για προσωπική ανάρτηση του αρχιμουσικού κ. Μαυρόπουλου εμπνευστή της συναυλίας και αυτής της συνεργασίας με το μουσικό σχολείο. Σας την παραθέτουμε αυτούσια μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη συναυλία:




Με αφορμή τη δημοσίευση μέρους του φωτογραφικού υλικού από την παράσταση θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που είναι πίσω από αυτά που φαίνονται και που χωρίς αυτούς δεν γίνεται! Τον κ. Σαπέρα, τον κ. Τσάκωνα, τον κ. Γλέζο, την κα Στάθη, τον Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, τον φωτογράφο Γιάννη Αλεξανδρή, την γραφίστα Μαρία Ράπτη, τους ηχολήπτες Νίκο Παύλου και Χρήστο Παναγιωτακόπουλο, τον Παναγιώτη Δρίτσα. Τα μέλη της Φιλαρμονικής που αφιλοκερδώς έχουν αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη του τμήματος. Τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τον Παντελή Μνηματίδη και την εφημερίδα Αλλαγή. Τον Αλέξη Κωστάλα για την αφιλοκερδή του παρουσία!
Τους γονείς όλων των παιδιών για την στήριξη και κατανόηση τους στην προσπάθεια μας.
Όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημα τους!
Θέλω επίσης να δώσω θερμά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της παράστασης!
Τα μέλη της Φιλαρμονικής και τους καθηγητές της, τα μέλη της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, τους καθηγητές τους και εξαίρετους συναδέλφους κ. Κουτζαγιώτη και κα Σαμακοβλή.
Η συνεργασία αυτή με το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου αποτέλεσε πρόκληση αλλά και μεγάλη τιμή για τη Φιλαρμονική μας!
Να είστε όλοι καλά!



























1 σχόλιο:

  1. Ο Κώστας δε το θεώρησε σημαντικό να πάει φαίνεται όπως και ο Παυλίτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.