Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο! Έσκισε επιταγή ενός δις δολαρίων επειδή της φάνηκαν… λίγα!





Απίστευτο και όμως αληθινό! Ζευγάρι έπειτα από τον χωρισμό του δεν μπορεί να... συμβιβαστεί με την αποζημίωση του ενός δις δολαρίων.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η επιταγή των 974,8 εκατ. δολαρίων που... έσκισε η Σου Αν Αρνάλ, πρώην σύζυγος του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας εξόρυξης πετρελαίου Continental Resource Χάρολντ Χαμ. Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι οδηγήθηκε στο δικαστήριο για το μοίρασμα της περιουσίας, το οποίο και αποφάσισε ότι ο Χαμ θα έπρεπε να πληρώσει στην πρώην σύζυγό του το ποσό των 974,8 εκατ. δολαρίων. Εκείνος το έκανε, όμως εκείνη ήταν έντονα δυσαρεστημένη και έσκισε την επιταγή! Ο δικηγόρος της Αρνάλ, Μάικλ Μπουράζ, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι η πελάτισσά του απέρριψε την πληρωμή του συζύγου της γιατί δεν ήθελε να διακινδυνεύσει, αποδεχόμενη την επιταγή, την απόρριψη της προσφυγής που έχει ήδη κάνει στη δικαστική απόφαση του περασμένου Νοεμβρίου. Η Αρνάλ, πρώην στέλεχος και αυτή της Continental, κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους τον βοήθησαν να χτίσει περιουσία 18 δισ. δολαρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.