Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Είχε 1 εκ ευρώ στο λογαριασμό του υπάλληλος της Πολεοδομίας Κορίνθου;


Είχε 1 εκ ευρώ στο λογαριασμό του υπάλληλος της Πολεοδομίας Κορίνθου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο alphatv.gr αναφέρεται μεταξύ άλλων: «…Δύο μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς στην Πελοπόννησο βρίσκονται στο «στόχαστρο» των αρμόδιων διωκτικών αρχών. Η Εισαγγελία του Πύργου Ηλείας ερευνά εφοριακούς υπαλλήλους, οι οποίοι χορηγούσαν ψευδείς φορολογικές ενημερότητες σε επιχειρηματίες. Την ίδια ώρα, το ΣΔΟΕ έχει ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών πολεοδομικών γραφείων στην Αργολίδα και τηνΚορινθία, στους οποίους εντοπίσθηκαν καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ..
Ειδικότερα, μετά από σειρά καταγγελιών και δημοσιευμάτων η Εισαγγελία Πύργου ξεκίνησε έρευνα για επίορκους εφοριακούς με τεράστιες περιουσίες, που χορηγούσαν σε επιχειρηματίες ψευδείς φορολογικές ενημερότητες και που έκαναν τα στραβά μάτια στην είσπραξη φόρων.
Επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να ερευνήσουν πολύ σύντομα την υπόθεση και να υποβάλλουν το πόρισμα τους στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου. Την ίδια ώρα, το ΣΔΟΕ ελέγχει τρεις υπαλλήλους Πολεοδομιών της Κορίνθου και της Αργολίδας, με καταθέσεις εκατομμυρίων σε τραπεζικούς λογαριασμούς
Στην Πολεοδομία Κορίνθου υπάλληλος εντοπίσθηκε να έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό του 1 εκατομμυρίου με καταθέσεις τρίτων προσώπων και σε αυτήν την περίπτωση. Η έρευνα του ΣΔΟΕ θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς του δημοσίου τομέα, όπου η διαφθορά συνεχίζει να ανθεί, αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες…»
ΣΣ. Τι συμβαίνει τελικά; Έχει γούστο να σκάσει νέα βόμβα στην Κορινθία! Το θέμα αναμένεται να πάρει μεγάλη διάσταση τις επόμενες μέρες…

πηγή:korinthianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.