Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ... "ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ"...!!

 
Από την συνέντευξη στον κ. Βραχιολίδη για την “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012:

“Κύριε Μιχαλολιάκο, υπάρχει όμως και το θέμα με το κατοχικό δάνειο, το οποίο δεν απαιτεί ούτε η σημερινή Κυβέρνηση ούτε το απαίτησε καμία προηγούμενη.

“Εάν είχαμε εθνική ηγεσία, θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τα 130 δις ευρώ
της δανειακής σύμβασης κατευθείαν, χωρίς να καταφύγουμε στους τοκογλύφους.
Πώς θα μπορούσαμε; Με το κατοχικό δάνειο, μία νόμιμη σύμβαση που έγινε μεταξύ του ελληνικού κράτους και της Γερμανίας, και λίγοι το γνωρίζουν, το δημοσίευσε και «Το Ποντίκι», ότι την ανεγνώρισε η τότε Κυβέρνηση του Γ΄ Ράϊχ την οποία είχε αρχίσει και πλήρωνε, την δε τελευταία δόση έδωσε τον Σεπτέμβριο του ’44 ένα μήνα πριν αποχωρήσουν τα γερμανικά στρατεύματα από την Ελλάδα.. Και ήρθαν μετά οι μεγάλοι δημοκράτες που μας κυβέρνησαν, είτε δεξιοί είτε κεντρώοι και δεν είπαν κουβέντα για το κατοχικό δάνειο. Και όλα αυτά, χάριν του ΝΑΤΟ! Η Δυτική Γερμανία ήταν το «χαϊδεμένο παιδί» της Αμερικής και του ΝΑΤΟ, ήταν η ατμομηχανή της Ευρώπης και γι’ αυτό τον λόγο εμείς δεν έπρεπε να πάρουμε τα λεφτά μας.

Αξίζει δε τον κόπο ν’ αναφέρουμε ότι και δύο άλλα κράτη είχαν συνάψει κατοχικό δάνειο∙ η Πολωνία και η Γιουγκοσλαβία, χώρες όμως οι οποίες το απαίτησαν και το πήραν πίσω, ξέρετε γιατί; Γιατί ήταν κομμουνιστικά κράτη, δεν ανήκαν στο ΝΑΤΟ. Ένα νόμιμο δάνειο που τότε, υπολογίζεται ότι ήταν 3,5 δις ευρώ και με τον νόμιμο τόκο που υπάρχει, ο οποίος κεφαλαιοποιείται, μπορείτε να διανοηθείτε τι ποσό θα είχαμε λαμβάνειν. Οι Γερμανοί οι οποίοι κάνουν τους πατριώτες, λέγοντας δεν δίνουμε λεφτά στους τεμπέληδες Έλληνες, δίνουν λεφτά στο Ισραήλ το οποίο δεν υπήρχε σαν κράτος τότε, και δεν δίνουν στους Έλληνες με τους οποίους το υπέγραψαν; Άρα στο θέμα του κατοχικού δανείου υπάρχει συνειδητή προδοσία του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου εις βάρος του ελληνικού λαού.”

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.