Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικός πελάτης αγόρασε το τελευταίο jumbo της Boeing

 

Η Boeing «παρέδωσε» το πρώτο αναβαθμισμένο, επιβατικό 747-8 Intercontinental σε έναν μυστικό VIP πελάτη της, ο οποίος έστειλε αμέσως
το αεροσκάφος για «τροποποιήσεις» προκειμένου να το μεταμορφώσει στο «στολίδι των ουρανών».

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Boeing Commercial Airplanes, Jim Albaugh, δήλωσε ότι το «747 είναι το πιο εμβληματικό αεροπλάνο στον κόσμο» και πρόσθεσε ότι είναι σίγουρος ότι οι πελάτες θα «λατρέψουν όσα έχουμε κάνει για να βελτιώσουμε την απόδοσή του».



«Το Intercontinental είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και ήσυχο, προσφέροντας πραγματική εξοικονόμηση πόρων και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες» τόνισε.



Η Boeing, που ανταγωνίζεται την Airbus στις παραγγελίες αεροσκαφών, έχει ήδη δεχτεί 36 παραγγελίες, εννιά εκ των οποίων δεν είναι από αεροπορικές εταιρείες, για το συγκεκριμένο αεροσκάφος η αξία του οποίου ανέρχεται σε 332.9 εκατομμύρια δολάρια.



 
πηγη:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.