Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κινηματογράφος Απόλλων Κόρινθος Προβολές 14/3/12 - 20/3/12




                                                                 Μεθυσμένο Ημερολόγιο

Ώρες προβολής:
7:30 και 22:00
Σκηνοθεσία:
Μπρους Ρόμπινσον
Πρωταγωνιστούν:
Τζόνι Ντεπ, Αμπερ Χερντ, Ααρον Εκχαρτ, Πίτερ Τζένκινς, Τζιοβάνι Ριμπίζι
Υπόθεση:
Η ταινία ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χάντερ Σ. Τόμσον, και αφηγείται την παράξενη ιστορία του δημοσιογράφου Πολ Κεμπ (Τζόνι Ντεπ). Κουρασμένος από το θόρυβο και την τρέλα της Νέας Υόρκης, αλλά και τη μετά Αϊζενχάουερ εποχή στην Αμερική, ο Κεμπ ταξιδεύει στο παρθένο νησί του Πουέρτο Ρίκο για να δουλέψει για μια τοπική εφημερίδα, την The San Juan Star, της οποίας διευθυντής είναι ο καταπιεσμένος Λότερμαν (Ρίτσαρντ Τζένκινς). Υιοθετώντας το στιλ ζωής του νησιού, στο οποίο πρωτοστατεί η κατανάλωση ρούμι, ο Πολ σύντομα παθιάζεται με την Σενό (Άμπερ Χερντ), την άγρια, ελκυστική και γεννημένη στο Κονέκτικατ αρραβωνιαστικιά του Σάντερσον (Άαρον Έκχαρτ). Ο Σάντερσον, που εμπλέκεται σε σκοτεινές υποθέσεις αγοροπωλησίας ακινήτων, είναι ένας από τους πολλούς Αμερικανούς επιχειρηματίες που είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν το Πουέρτο Ρίκο σε ένα καπιταλιστικό παράδεισο, στην υπηρεσία των πλουσίων. Όταν ο Σάντερσον αναθέτει στον Κεμπ να γράψει ένα κολακευτικό άρθρο για το πρόσφατο ανούσιο project του, ο δημοσιογράφος έχει τις εξής επιλογές: είτε να γράψει προς οικονομικό όφελος του διεφθαρμένου επιχειρηματία ή να τον «αποκαθηλώσει».
Κριτική:
flix.gr
Trivia:
www.imdb.com
                                                                       Trailer:




                                                  John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους


Ώρες προβολής:

7:30 και 22:00
Σκηνοθεσία:
Αντριου Στάντον

Πρωταγωνιστούν:
Τέιλορ Κιτς, Λιν Κόλινς, Σαμάνθα Μόρτον, Μαρκ Στρονγκ, Σιάραν Χιντς, Ντομινίκ Γουέστ, Τζέιμς Πιουρφόι, Πόλι Γουόκερ, Μπράιαν Κράνστον, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Γουίλεμ Νταφό
Υπόθεση:
Ο Τζον Κάρτερ ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Άρη (Μπαρσούμ για τους γηγενείς), όπου θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικών διαστάσεων διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ταρς Τάρκας και της σαγηνευτικής Πριγκίπισσας Ντέτζα Θόρις. Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του όταν συνειδητοποιεί ότι η επιβίωση του Μπαρσούμ και των κατοίκων της είναι στα χέρια του.
Κριτική:
flix.gr
Trivia:
www.imdb.com



                                                                           Trailer:



                                                      

                                                 Ο Γουινι το Αρκουδάκι η ταινία(μεταγλωττισμένο) 



Ημέρες Προβολής:

Παρασκευή, Σάββατο , Κυριακή
Ώρες προβολής:
18:00
Σκηνοθεσία:
Στίβεν Τζ. Αντερσον, Ντον Χολ
Με τις φωνές των:
Ακίνδυνου Γκίκα, Σπύρου Μπιμπίλα, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, Ντίνου Σούτη
Υπόθεση:
Είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων μέχρι που ένα σημείωμα αναστατώνει τις ζωές των εύθυμων κατοίκων του: ο Κρίστοφερ Ρόμπιν φαίνεται πως έχει πέσει θύμα απαγωγής από ένα περίεργο πλάσμα με το όνομα Γυρίντομα. Ο Γουίνι, ο Λαγός και οι υπόλοιποι φίλοι θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν πίσω τον αγαπημένο τους φίλο.
Κριτική:
flix.gr
Trivia:
www.imdb.com


                                                                           Trailer:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.