Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Είχαν «ρημάξει» την Κορινθία.

Εξιχνιάστηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε εξοχικές κατοικίες στην Κορινθία.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου αλλοδαπού.

Εξιχνιάστηκαν, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε εξοχικές κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, ενός (1) 23χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Ειδικότερα, ο 23χρονος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Νοεμβρίου του 2011 έως και τις αρχές του τρέχοντος μηνός, εισέρχονταν σε εξοχικές κατοικίες στις περιοχές του Πύργου, του Θαλερού και των Γελινιάτικων Κορινθίας, αφαιρώντας από αυτές χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και είδη οικιακής χρήσεως.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, είχαν διαπράξει τις εξής κλοπές - διαρρήξεις σε οικίες:
Το χρονικό διάστημα από 25-11-2011 έως και 13-2-2012, στον Πύργο Κορινθίας, αφού διέρρηξαν εξοχική κατοικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσαν εργαλεία.
Το χρονικό διάστημα από 18-12-2011 έως και 4-3-2012, στον Πύργο Κορινθίας, αφού διέρρηξαν εξοχική κατοικία ιδιοκτησίας ημεδαπής, αφαίρεσαν ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και είδη οικιακής χρήσεως.

korinthostv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.