Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Game of Thrones: Emilia Clarke....η Καλίσι της ζωής μας!!!(φωτο-βιντεο)


Ξέρεις ποιο είναι ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα στο "Game of Thrones"; Η Emilia Clarke είναι. Και ο χαρακτήρας της βέβαια, που ξεκινά από αέρινη ξανθιά κοπελίτσα και καταλήγει αληθινή βασίλισσα που θες... γενικώς να της υποκλιθείς. Πραγματική Καλίσι, τι να λέμε τώρα. Το λες και γεμίζει το είναι σου. ΚΑΛΙΣΙ.


Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το GQ μοιράζεται αυτή την αγάπη, ιδίως από τη στιγμή που ενόψει της 2ης σεζόν (1η Απριλίου) φωτογράφισε την Clarke όχι με την ελάχιστη ένδυση και το ξανθό του ήλιου που την έχουμε συνηθίσει, αλλά με το φυσικό της καστανό.

Κοίτα, μας έχει και βίντεο από τη φωτογράφιση.


η εμίλια κλαρκ για το GQ από denny_ghost



Είναι κάπως πολύ καινούρια όλα αυτά και δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τα αντέξουμε. Κοίτα πόσο διαφορετική μοιάζει η Emilia. Πόσο όχι-Καλίσι. Αλλά καυτή όπως και νά'χει, επειδή, εντάξει, η κοπέλα είναι απλά τέλεια.



Ας κάνουμε λοιπόν μια σύντομη βιντεο-αναδρομή στην Καλίσι όπως την γνωρίσαμε.
Έχουμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές παρέα με την Emilia σε αυτή τη σειρά. Θυμήσου ας πούμε πόσο γούτσου-γούτσου ήταν με τον βάρβαρο μπρουτάλ σύζυγο, Καλ Ντρόγκο.



Emilia Clarke - Game of Thrones (Lord Snow) από radhakishan


Δεν ήταν εξαρχής έτσι τα πράγματα φυσικά:



emilia-clarke-GOT-from-behind από EgotasticMedia


Αχέμ. Όμορφες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Γι'αυτό αγαπάμε όμως αυτή τη σειρά, για το πώς εξελίσσει τους χαρακτήρες και τις σχέσεις τους. Αμέ.
Χωρίς πλάκα όμως τώρα, η σειρά ξεκίνησε και έκλεισε την πρώτη σεζόν της με τον χαρακτήρα της Clarke γυμνό. Δες όμως πώς ήταν στην αρχή:



Emilia Clarke - Game Of Thrones full nude από moonartgirls


Και θαύμασέ την ξανά στο τέλος (προφανώς spoilers για το τέλος της 1ης σεζόν):



Emilia Clarke completely nude ~ Full HD από robertzre



Καλίσι μας, όλοι μας οι δράκοι είναι δικοί σου.
Δε βλέπουμε την ώρα για να απολαύσουμε ξανά τη σειρά (και την Clarke), πάνω στην αποθέωση της Καλισοδόξας της, αλλά ως τότε ας θαυμάσουμε την καστανή Emilia για άλλη μια φορά.



Καθόλου, καθόλου άσχημα. Θα μπορούσαμε και να το συνηθίσουμε.

πηγη: oneman.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.