Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Δείτε την εμφάνιση της Ε. Παπαρίζου στο σουηδικό "Let's Dance"!


Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1, "Dancing on Ice", από τη θέση της κριτικής επιτροπής, η Έλενα Παπαρίζου είπε το μεγάλο "ναι"

στο σουηδικό show χορού “Let's dance”, όπου πλέον θα την απολαμβάνουμε από τη θέση... της διαγωνιζόμενης!
23:02 To διαγωνιστικό κομμάτι του show ολοκληρώθηκε! Η Έλενα βρίσκεται στην 2η θέση με 16 βαθμούς! Πρώτος είναι ο Άντονι Χίισεν με 18!

22:32 : Η Έλενα Παπαρίζου προηγείται με 16 βαθμούς !


ΔΕΙΤΕ την εμφάνιση της Έλενας:


Helena%20Paparizou%20%20-%20cha-cha

Λίγο νωρίτερα στη σκηνή είχε εμφανιστεί ο γνωστός μας, Μάρκους Σέκενμπεργκ, χορεύοντας βαλς!

Marcus%20Schenkenberg%20-%20vals



Το "Let's Dance" ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9 και όλα τα ζευγάρια βρέθηκαν επί σκηνής μπροστά σε κοινό, τηλεθεατές... και κριτική επιτροπή!



Η Έλενα έλαμπε και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις...





Η εμφάνιση της μεγάλης αντιπάλου της Έλενας:

Pernilla%20Wahlgren%20-%20cha-cha


Backstage φωτογραφία από το Green room!



Η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμαζόταν πυρετωδώς για την πρώτη εμφάνισή της εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και στο συγκεκριμένο show θα έχει δίπλα της τον διάσημο χορευτή David Watson.



Η πρεμιέρα του “Let's dance” ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής στις εννιά - ώρα Ελλάδος - και μεταδόθηκε από το κανάλι TV4 της Σουηδίας.



Ο πρώτος της χορός ήταν... cha cha cha και η Έλενα με τον παρτενέρ της ήταν το 7ο ζευγάρι που εμφανίστηκε στη σκηνή με το τραγούδι... Hang with me! Πρόσφατα σε συνέντευξή της  η ίδια, σε ερώτηση δημοσιογράφου σουηδικού καναλιού για το αν θα τολμούσε να χορέψει στο show το δημοφιλές συρτάκι του Ζορμπά, η Έλενα Παπαρίζου είπε χαρακτηριστικά: "Ναι, έχω μάθει τώρα πια. Όπα! Όλα θα τα κάνω με το δικό μου ελληνικό στιλ".



Επιπλέον, η Έλενα μια μέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα έγραψε στο twitter της: "Μια μέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Let's Dance... Εδώ βροχή - στην Ελλάδα καλοκαιριάζει! Μου λείπει η χώρα μου!". Φυσικά οι ευχές από celebrities και μη έπεσαν βροχή μετά από αυτό, ενώ η ίδια δεν σταμάτησε να τα κάνει όλα retwit!





Πηγή : [http://www.zappit.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.