Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα "πέταξε" όλα ! (pics)


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει το σώμα μοντέλου από όταν ξεκίνησε τις φωτογραφήσεις, αλλά εκείνο το σώμα του μοντέλου που μπορεί να κολάζει τους άντρες.

Και το έκανε σε Nitro, Maxim, Playboy και αργότερα σε Esquire και MAX. Αν έπρεπε να κυρηχθεί διαγωνισμός για την φωτογράφηση σε ανδρικό περιοδικό, οι προδιαγραφές θα φωτογράφιζαν την Κρητικοπούλα.

















Η Δήμητρα ξέρει πολύ καλά τι να πει μπροστά στην κάμερα και το μαγνητόφωνο. Ναι, θα πετάξει τις κοτσάνες της κι εκείνη όπως όλες. Αλλά θα πει κι εκείνες τις ατάκες που θα κάνουν έναν άντρα να θέλει να μάθει περισσότερα για εκείνη. Σε συνέντευξή τη για το MAX άφησε τους άντρες να αναρωτιόνται αν έπαιζε σεξουαλικά με την συγκάτοικό της. Ακόμα κι αν εκείνη μάλλον δεν έπαιζε ποτέ.

Δείτε και μερικά "άτακτα" video της Δήμητρας ....







Πηγή: [http://www.oneman.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.