Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση προσληφθέντων(πίνακες)


Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων
σε συνεργασία με την Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορίνθιας
στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»

Ανακοινώνει


ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ανακοίνωση προς ωφελουμένους της κοινωφελούς εργασίας.

Αναρτούμε 3 πίνακες ως εξής
  • πίνακας προσληπτέων
  • πίνακας απορριπτέων
  • πίνακας κατάταξης

Θα αναζητήσετε τα στοιχεία σας με το ΑΜΚΑ.

Οι ενστάσεις θα αποστέλλονται σε προθεσμία 3 ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης και θα κατατίθενται ή θα ταχυδρομούνται με συστημένη επιστολή απευθείας στον ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 Αθήνα, ΤΘ 14307 ΤΚ 11510)

Οι προσληπτέοι πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 30 Απριλίου στα γραφεία Δ. Στάμου 8  Αγ. Θεόδωροι από 15.00 ως  19.00, στις καθορισμένες ώρες  για τις οποίες έχουν ενημερωθεί, για να υπογράψουν τις συμβάσεις εργασίας. Στις 2 και 3 Μαίου θα γίνουν ενημερωτικά σεμινάρια προς τους προσληπτέους.

Παρακαλούμε τους προσληπτέους να εξετάσουν σοβαρά τα εξής, πριν υπογράψουν την σύμβαση.


  • Όλες οι θέσεις εργασίας είναι χειρωνακτικές (πλην δασοπροστασίας) και σε εξωτερικό χώρο.
  • Οι εργασίες ανάλογα με την ειδικότητα θα γίνονται, στο ηφαίστειο Σουσακίου, στην θέση Σουληνάρια (προς Πράθι), σε σχολικούς κήπους και πάρκα του δήμου και στις παραλίες του δήμου, η πυροφύλαξη στα Γεράνεια στα πυροφυλάκια και από την πλευρά του Λουτρακίου και των Αγ. Θεοδώρων.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.