Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Παρουσιάστρια «κατέγραψε» στο I-phone ερωτική συνεύρεση και την δείχνει!!!!


Η Ιταλίδα Sara Tommasi δεν ντρέπεται καθόλου και μας τα δείχνει όλα χύμα… Φωτογράφοι την πέτυχαν σε βραδινή έξοδο στη Ρώμη και το κορίτσι είπε να δείξει το ανατομικό σημείο του κορμιού της.
Διότι όπως έχει πεί και η ίδια:»Μπορεί να δουλεύω στην τηλεόραση αλλά δεν έχω ούτε βρακί να φορέσω»…Την πιστέψατε; Εγώ όχι. Και αυτό το κορίτσι είναι παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής. και να ταν μόνο αυτό; Το κορίτσι αυτό όπως όλα δείχνουν πέρα απο ΚΕΑ-κέντρο εξυπηρέτησης αντρών-σε λίγο καιρό θα μεταπηδήσει στην τσόντα. Χωρίς ίχνος ντροπής έβγαλε και έδειξε σκηνές ερωτικού περιεχομένου στις οποίες η ίδια πρωταγωνιστεί και φυλάει-λέμε τώρα-στο κινητό της. Αυτά είναι . Φανταστείτε να γινόταν κάτι ανάλογο στην Ελλάδα…Πόσο καιρό θα μιλούσαμε ε;



 



Πηγή : [http://blogs.gossip-tv.gr/nassos]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.