Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σάρα Άντεργουντ: Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο παίζει μπιτς βόλεϊ με τις φίλες της (photos+video) !


Με ένα δροσερό πάρτι στην πισίνα και στα φιλέ του Λας Βέγκας γιόρτασε η πρώην playmate τον τίτλο που της απένειμαν οι αναγνώστες του Esquire...

Με μεγάλη ευκολία η σέξι Σάρα Τζιν Άντεργουντ εκτόπισε από την κορυφή της λίστας την επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας, Κέιτ Μίντλετον, για να αναδειχτεί «η πιο καυτή γυναίκα του 2012» από το διάσημο αντρικό περιοδικό.

Ο τίτλος είναι ιδιαίτερα τιμητικός αν σκεφτεί κανείς τον ανταγωνισμό που είχε το παιχνιδιάρικο ξανθό μοντέλο και φυσικά έπρεπε να γιορταστεί αναλόγως.
Κάλεσε, λοιπόν, τις φιλενάδες της στο περίφημο Encore Beach Club και αφού έπαιξαν μπιτς βόλεϊ κολύμπησαν στην πισίνα και… τη σαμπάνια μέχρι πρωίας.

Η 26χρονη ηθοποιός από το Όρεγκον των ΗΠΑ με τις τέλειες αναλογίες αν και μικροσκοπική (1,60 μ., 47 κιλά) έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με τους πιο φανατικούς να την… δοξάζουν από τον Ιούλιο του 2006 όταν αναδείχτηκε κουνελάκι του μήνα για το Playboy (την επόμενη χρονιά κέρδισε τον διαγωνισμό Playmate) μέχρι σήμερα.

Μετά το σχολείο εργάστηκε σε μάντρα οικοδομής αλλά από την ημέρα που εμφανίστηκε στο Playboy (Οκτώβριος 2005) σαν οπαδός των Oregon State Beavers, εντελώς γυμνή με το φανελάκι της ομάδας ζωγραφισμένο στο κορμί της, η ζωή της άλλαξε…

Δείτε το βίντεο με τη σέξι Σάρα Τζιν Άντεργουντ να μιλάει για τον τίτλο της πιο καυτής γυναίκας για το 2012:


 



 


 





Πηγή : [http://www.onsports.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.