Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τζήμερος : Γιατί δεν πήρα πτυχίο

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος




Έχει πάρει πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ ο Τζήμερος ή όχι;

Από τον κ. Θ. Τζήμερο και το γραφείο Τύπου του Δημιουργία Ξανά λάβαμε την παρακάτω απάντηση σε δημοσίευμα του parapolitika.gr αναφορικά με την απόκτηση του πτυχίου του κ. Τζήμερου από την ΑΣΟΕ.
Παραθέτουμε την απάντηση του κ. Τζήμερου, αλλά και το άρθρο του parapolitika.gr στο οποίο αναφέρεται.

Στον δημόσιο λόγο, αλλά και στον γραπτό λόγο του κ. Τζήμερου δεν υπάρχουν πουθενά αναφορές για πτυχίο οικονομικών από την ΑΣΟΕ.
Αντιθέτως, ο ίδιος ο κ. Τζήμερος έχει δηλώσει δημόσια πως αν και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου, δεν αποφοίτησε επιλέγοντας συνειδητά να μην ενδώσει σ’ ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική παιδεία και ασφυκτιά μέσα στα στενά όρια του κομματικού συνδικαλισμού.
O ίδιος έχει δηλώσει σε δημόσια ομιλία του για το φορολογικό σύστημα πως «παρόλο που ήμουν αριστούχος και υπότροφος στην ΑΣΟΕ, δεν πήρα ποτέ πτυχίο από αυτή τη σχολή γιατί δεν άντεχα να υφίσταμαι κάθε μέρα το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕ εκείνη την περίοδο.
Βεβαίως σπούδασα οικονομικά και το έκανα για εμένα». Παράλληλα στην κεντρική προεκλογική του ομιλία ανέφερε πως «δεν μετάνιωσα για αυτήν μου την επιλογή γιατί αισθανόμουν πως η πορεία μου στο εκπαιδευτικό σύστημα ήταν μια οδυνηρή πορεία χαμένου χρόνου. Αυτό με οδήγησε στο να σπουδάσω τους τομείς του επιστητού που με ενδιέφεραν, ακριβώς επειδή η γνώση είναι μια αυταξία”
O κ. Τζήμέρος έχει δηλώσει επανειλλημένως πως υπήρξε για πολλά χρόνια καθηγητής μουσικής ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης.


Πηγή:parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.