Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τέτοια καμαριέρα ήθελε ο Στρος Καν [ΦΩΤΟ]



Αυτός είναι ο σωματότυπος που έψαχνε να βρει ο Στρος Καν. Μια καμαριέρα που τα κάνει όλα και ξέρει να «σκουπίζει» ένα αντρικό σώμα.


Δείτε μια καμαριέρα που ξεχνάει το ξεσκονόπανο, αλλά βγάζει το βρακί της.

Όλοι οι «σοβαροί» άντρες που επισκέπτονται, γιατί η δουλειά τους το επιβάλει διάφορα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, ψάχνουν να βρουν μια βραδινή συντροφιά εκ των έσω.. Μια καμαριέρα για να μην καρφωθούμε..

Όμως όλες οι καμαριέρες δεν κάνουν αυτή τη δουλειά, μια που κύρια απασχόληση σε ένα ξενοδοχείο είναι η τακτοποίηση των δωματίων, όταν λείπει ο πελάτης..

Υπάρχουν όμως κάποιες κοπέλες που ενώ φοράνε την στολή.. δεν ξέρουν από τέτοια καθαριότητα.. αλλά από άλλη.. Να «τακτοποιούν» τον ένοικο, και να αφήνουν το δωμάτιο χάλια.. Ξέρουν να βγάζουν τα εσώρουχα γρηγορότερα από οποιαδήποτε..

Ξέρουν πως να μοστράρουν τις ομορφιές που τις προίκισε η φύση, και εν τέλη πως να ευχαριστήσουν τον πελάτη χωρίς πολλά-πολλά..











Πηγή: http://www.tragiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.