Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Έλενα Φουρέιρα: Δείτε το νέο - εντυπωσιακό - look της!


Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το περιοδικό "ADORE" έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τις δουλειές που έκανε για να επιβιώσει...




Το styling έχει επιμεληθεί ο Στέφανος Μάλαμας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται πιο σικ από ποτέ αλλά και ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε ένα μοναδικό concept. Στις ερωτήσεις της Σοφίας Τουντούρη η Ελένη Φουρέιρα μιλά για το τραγούδι, τον έρωτα, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε πριν γίνει διάσημη και για άλλα πολλά . Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια για τον έρωτα είπε πως αυτή τη περίοδο είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της ενώ δήλωσε πως στο παρελθόν μοίραζε φυλλάδια ενώ έχει κάνει οποιαδήποτε δουλειά μπορούσε για να βοηθήσει τους γονείς της.

Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης
Πηγή: http://www.markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.