Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

VIDEO: Νοικοκυρές τα χώνουν σε βουλευτές


Βουλευτές στο σούπερ μάρκετ με νοικοκυρές ήταν το θέμα της χθεσινής εκπομπής...
«Αυτοψία», του Αντώνη Σρόιτερ.

Η ιδέα ήταν να δουν βουλευτές, πως ζει μία τυπική ελληνική οικογένεια και πως «παλεύει» καθημερινά για να τα βγάλει πέρα.

Στην εκπομπή συμμετείχαν η Μπατζελή, η Κοντούλη, ο Γεωργιάδης, ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς επίσης και δύο απλές καθημερινές γυναίκες.

Το σενάριο είχε ως εξής:

Η ομάδα πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και δοκιμάζει να ψωνίσει με 50 ευρώ για μία τετραμελή οικογένεια για μία εβδομάδα, όσα δηλαδή ισχυρίζονται οι γυναίκες ότι διαθέτουν για να ψωνίσουν για το σπίτι τους.

Χωρίζονται, λοιπόν, σε ομάδες για να κάνουν τις πιο έξυπνες αγορές.

Ανάμεσα στους διαλόγους η κα Mπατζελή ακούγεται να λέει στην μία γυναίκα ότι «θα πρέπει να είναι ηρωίδα, για να καταφέρνει να ζει με τόσα χρήματα» και ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι «ως πολιτικός αισθάνεται ντροπή γι’ αυτήν την κατάσταση».

Η εκπρόσωπος των οικολόγων ισχυρίζεται ό, τι «πρέπει να δημιουργηθεί δίκτυο ανταλλαγών ώστε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην κρίση».

«Αξιοπρέπεια. Ποιος θα μου τι φέρει πίσω;» διερωτήθηκε η μία από τις δύο γυναίκες που συμμετείχαν, συγκινημένη.

Μιλάτε για ντροπή και ζητάτε συγγνώμη! Αν ντρεπόσασταν κύριοι και κυρίες εκπρόσωποι των 300 δεν θα βγαίνατε ούτε από τα σπίτια σας! Ή μάλλον θα είχατε μεταναστεύσει σε άλλη χώρα…

Τα παιδάκια που δεν έχουν να φάνε και αναγκάζονται να πηγαίνουν στο συσσίτιο τα σκεφτόσασταν όταν βάζατε φαρδιά πλατιά τις υπογραφές σας για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας;

Μάλλον όχι…

Αν αισθάνεστε ντροπή σώστε τη χώρα, σώστε τους Έλληνες και την αξιοπρέπειά τους!

Μάλλον δεν μπορείτε…
 Prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.