Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΣΚΟΡΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ Άγριος καυγάς στον αέρα της εκπομπής


Σπρωξιές, φωνές και κυνηγητά έλαβαν χώρα ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και το Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή το διαγωνισμό μαγειρικής.

Έξαλλος έγινε με τη Φαίη ο Ουγγαρέζος μετά την παρέμβαση του Άκη Πετρετζίκη στο γλυκό που είχε φτιάξει η ξανθιά παρουσιάστρια.

Όταν ο σκηνοθέτης επέστρεψε στο στούντιο, μετά από ένα βίντεο που έπαιζε εκείνη την ώρα, ο φακός συνέλαβε την Φαίη και τον Δημήτρη να καβγαδίζουν και να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο στην κουζίνα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβαλε το χέρι στο πιάτο με το γλυκό της Φαίης Σκορδά και πέταξε στο πάτωμα τη ζάχαρη που είχε ρίξει από πάνω ο Άκης.

Το σκηνικό βέβαια είχε άπειρες δόσεις γέλιου με τον έναν να κυνηγάει τον άλλον και να εξαπολύουν κατηγορίες ότι ο Ουγγαρέζος έβαλε τη μαμά του να του μαγειρέψει ενώ ο Λιάγκας έλεγε και ξανάλεγε ότι εκέινος μαγείρευε μία ολόκληρη εβδομάδα.




Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.