Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Καυτό: Ποια Ελληνίδα Celebrity «ανέβασε» αυτή την φωτογραφία στη σελίδα της στο Facebook


Δεν έχω λόγια. Καταλαβαίνω ότι το κορίτσι αυτό έχει ίσως την πιό καλά σμιλευμένη πίσω κίνησή απ όσες με έχουν απασχολήσει αλλά είναι πια τόσο φόρα παρτίδα που χάνει απο μόνη της το στοιχείο της έκπληξης.

Και αναφέρομαι στην έκπληξη που κάποιος θα ζήσει όταν την γνωρίσει, την πολιορκήσει και στο τέλος την κατακτήσει. Απο τη μία όλη αυτή η κίνηση-απόφαση μου δείχνει ανάγκη επιβεβαίωσης ή ακόμη χειρότερα ανασφάλεια. Εκτός αν θεωρεί πώς με αυτό τον τρόπο, όπως κάνουν και άλλες σταρλετίτσες στο εξωτερικό, θ΄αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα. Μάλλον…Όπως και να χει το κορίτσι ανέβασε φωτογραφία και μας ανέβασε… πρωί πρωί…άνοιξε το μάτι αδέρφια…


Λένε οι ειδικοί και οι επιστήμονες πώς η σοκολάτα είναι το υποκατάστατο του Sex. Κι εγώ έρχομαι σήμερα να ρωτήσω. Τι να την κάνεις την σοκολάτα όταν έχεις δίπλα σου την Σοφία Λάττα; Την γυμνάστρια που απο μικρό παιδί δούλευε το κορμί της και πιο συγκεκριμένα τον πωπό της. Είναι όπως ο Γιασικεβίτσιους…που όταν τελείωνε την προπόνηση έμενε στο γήπεδο και σούταρε βολές; Έτσι και η Λάττα. Όταν τελείωνε τις προπονήσεις δούλευε με ασκήσεις τον πωπό. Το αποτέλεσμα; Μαγικό! Κοφτερό…όπως το μάτι μας που άνοιξε και σήμερα πουρνό πουρνό!!!


















Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.