Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Κριτική του Ice Age 4: Continental Drift και trailer στα Ελληνικά!!!


Μια φανταστική ταινία για όλη την οικογένεια :)
Κριτική της ταινίας: Ice Age 4: Continental Drift  (Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο χορός των ηπείρων)

Την ιστορία με τα sequels του Hollywood την ξέρεις. Η ιστορία με τα sequels σε ταινίες κινουμένων σχεδίων είναι ακόμη χειρότερη! Λαμπρά παραδείγματα είναι τα Shrek, το Hoodwinked Too! Hood vs. Evil, Magadascar 2, Lion King 2 κλπ. Το Ice Age δεν αποτελεί εξαίρεση.
Έχοντας μία μέτρια 3η συνέχεια, όταν ανακοινώθηκε πως έρχεται και 4ο μέρος, το πρώτο που αναφώνησες ήταν «Γιατί;;». Το πρώτο και πολλά υποσχόμενο τρέιλερ είχε κυκλοφορήσει ήδη από το χειμώνα του ΄11!
Το 4ο μέρος παρακολουθεί την παρέα να έχει μεγαλώσει πια. Το αγαπημένο μας μαμούθ, Μάνι έχει τώρα μία έφηβη κόρη που πρέπει να προσέξει ενώ ο βραδύπους Σιντ δέχεται μία επίσκεψη από την οικογένεια του!
 Μετά από δεινόσαυρους, υπερθέρμανση και πολλές άλλες περιπέτειες, τώρα ήρθε η ώρα η παρέα να γλυτώσει από την κίνηση των ηπείρων που τους χώρισε αλλά και απο… τους πειρατές! Φυσικά όλα αυτά πάνω σε ένα παγόβουνο για καράβι!
Με βάση την οικογένεια και την έννοια της φιλίας (παραμένει άλλωστε «παιδική ταινία»)  το φίλμ μας χαρίζει ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό 90λεπτο ταξίδι.
Μερικές νέες προσθήκες στο καστ και την παρέα, της δίνουν την ανανέωση που χρειάζεται.. Άφθονο γέλιο και γρήγορη ροή, θυμίζει κάτι από το πρωτότυπο Ice Age που είχαμε διπλωθεί στα καθίσματα. Η 4η συνέχεια του είναι εξίσου καλή και θα σου χαρίσει αρκετές στιγμές γέλιου. Γυρισμένο στην τεχνολογία 3D, όπως άλλωστε όλα τα animation πια, δεν είναι ότι σου χαρίζει κάτι παραπάνω αφού θα το απολάμβανες εξίσου και στην κλασική μορφή του. Άλλωστε αν είσαι από 15χρόνων, το 3D σε ταινίες animation δεν σε εξιτάρει και τόσο!
Αρχικά το σενάριο της ταινίας, ήθελε την παρέα να παγώνει και να μεταφέρεται σε ένα μουσείο στην σύγχρονη εποχή. Το στούντιο όμως δεν συμφώνησε και έτσι άλλαξε το σενάριο, προς το καλύτερο αν με ρωτάτε!
Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος Scrat που το κυνήγι του βελανιδιού συνεχίζεται απτόητο και στα πρώτα λεπτά της ταινίας βλέπεις μία άλλη εκδοχή για το πώς δημιουργήθηκε η Γη με την σημερινή της μορφή!!! Φυσικά ούτε στο τέλος δικαιώνεται γιατί δεν θα ήταν ο Scrat που ξέραμε.. ! Αντιθέτως εξακολουθεί να γίνεται 1.000 κομμάτια και να κυνηγά το πιο μεγάλο βελανίδι!
Στην ταινία θα ακούσουμε τις φωνές των: Ray Romano (Manny), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego), Queen Latifah (Ellie), Jennifer Lopez (Shira), Seann William Scott (Crash), και Nicki Minaj (Steffie)
Βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 5 Ιουλίου απο την ODEON.

Δείτε το trailer!


Πηγή: Τατιάνα Τζινιώλη για το artsandthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.