Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ Βραβεύτηκε για την πιο... βρώμικη σκηνή (video)


Συνήθως τη θυμόμαστε για ρόλους πιο γλυκαναλάτους σε ρομαντικές κομεντί παρά σε σέξι σκηνές. Η Τζένιφερ Άνιστον όμως, πήρε το αίμα της πίσω απέναντι στο αντίπαλον, για πολλούς λόγους, δέος, Αντζελίνα Τζολί και βραβεύτηκε για την πιο "βρώμικη Κινηματογραφική Σκηνή" της χρονιάς στα βραβεία MTV.

H σκηνή ήταν μέρος της ταινίας "Αφεντικά για σκότωμα" όπου η Άνιστον υποδύεται την σέξι αφεντικίνα που διψάει από σεξ και διακατέχεται από μια μανία για ερωτικές περιπτύξεις με τον υπάλληλο της, σε τέτοιο βαθμό που θέλει να την σκοτώσει!

Με στενό δερμάτινο φόρεμα η εκρηκτική ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και δήλωσε:

"Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τηλεοπτική σειρά "Τα Φιλαράκια", που μου επέτρεψαν να αναδείξω την τρυφερή πλευρά μου, και στον σκηνοθέτη Seth Gordon, που μου επέτρεψε να γίνω σεξοβόμβα".





Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.