Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΦΩΤΟ: Ο παράδεισος των… μπυρόβιων


Σε παράδεισο για τους μπυρόβιους θέλει να μετατρέψει μια μεγάλη ζυθοποιία του εξωτερικού ένα νησί της Αυστραλίας!



Συγκεκριμένα αγόρασαν το νησί «Κολοκύθα» που βρίσκεται στην ακτή του αιγόκερου στην Αυστραλία ενώ η εταιρεία αναμένεται να το μετονομάσει σε ΧΧΧΧ νησί, και η ζυθοποιία προσφέρει ένα ταξίδι αναψυχής με αντάλλαγμα τις καλύτερες ιδέες πώς θα προωθήσουν το μοτό «γι’ αυτούς που αγαπούν την καλή ζωή».


Το θέρετρο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 30 άτομα τη φορά στις πέντε καλύβες που βρίσκονται στην έκτασή του και φαίνεται πως θα είναι κυρίως αντρική υπόθεση αν και θα μπορούν να συμμετέχουν και γυναλικες στον διαγωνισμό.


Αν και το θέρετρο προωθείται ως ένας παρθένος παράδεισος για οικογένειες και ρομαντικούς, η ζυθοποιία θέλει να το παρουσιάσει ως τον απόλυτο προορισμό για ζευγάρια, ενώ δεν έχει ανακοινώσει πόσα έδωσε για την τριετή μίσθωσή του. Πάντως, το 2003 οι Νοτιοαφρικανοί John και Sonja Rumble το αγόρασαν για 1,3 εκατ. αυστραλιανά δολάρια. Το κληροδότησαν στον γιο τους και τη σύντροφό του, οι οποίοι το διαχειρίζονται από τότε.


Πάντως και οι κάτοικοι τω γύρω περιοχών βλέπουν θετικά το θέμα αφού θεωρούν ότι θα αυξηθεί ο τουρισμός στην περιοχή.






Πηγή:tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.