Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Παύλος Πάυλου:Ουδέποτε αμφισβήτησα τη δημοσιογραφική δεινότητα του


Ο κ.Παύλος Παύλου απάντησε για τον δημοσιογράφο Πάνο Ηλιακόπουλο .
 Και συνεχίζει στο δελτίο τύπου.."Το αντίθετο μάλιστα.

Του αμφισβητώ όμως την ικανότητα συγγραφής σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, όπως το σημερινό, για τις τάχα πολιτικές μου σχέσεις και συμφωνίες με τον κ. Κ. Λογοθέτη, που απαιτεί φαντασία πλέον των προηγουμένων ορίων.
Του αμφισβητώ και την αξιοπιστία των «πηγών» του, αλλά και την προθυμία του να τις επαληθεύει πριν την δημοσίευση τους. Ας μην ψάχνει συνεπώς αλλού τις ευθύνες και ας μη «βγάζει χολή» σε όσους - για πολλοστή φορά - τον διαψεύδουν.
Όσον αφορά τους «τοπικούς παρατηρητές των πολιτικών πραγμάτων» και τους «πρώην κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες» που πάντα επικαλείται σαν «πηγές» του, με μοναδικό σκοπό να αποφεύγει την προσωπική ευθύνη από τυχόν περαιτέρω δικαστικές εμπλοκές, ερωτηματικό αποτελεί αν τους έχει μέχρι σήμερα πληροφορήσει για την πρωτόδικη καταδίκη του από το Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου και τη δικαίωση μου για όσα υπαίτια, με ενσυνείδητη υπέρβαση του δημοσιογραφικού δικαιώματος και με σκοπό εξύβρισης και προσβολής της τιμής και της υπόληψής μου - όπως αναφέρει και η απόφαση - διέδιδε στις παραμονές των Δημοτικών εκλογών του 2006.
Δεν θα έπρεπε λοιπόν και οι ίδιοι να ενημερωθούν, αλλά και όλοι οι αναγνώστες να μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, για την ποιότητα και την αξιοπιστία των πληροφοριών του δημοσιογράφου;  Ή όχι;

Το ερώτημα τίθεται γιατί, ενώ η σχετική καταδικαστική απόφαση έχει δημοσιευτεί από το δικαστήριο στις 28/06/2012, ακόμα δεν υπάρχει σχετική αναφορά στο ιστολόγιο που διατηρεί.
Και αυτή η καθυστέρηση είναι σίγουρα μεγαλύτερη των 49 ωρών."

                                                                                          Παύλος Παύλου
                                                                                          Δημ. Σύμβουλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.