Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το μοντέλο…ο ποδοσφαιριστής…το ομαδικό και οι βίζιτες!!!

Είναι από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές. Φοράει και την φανέλα της Εθνικής και έχει πέραση στο γυναικείο φύλο.
Το παλικάρι αυτό προ ημερών έριξε στο κρεβάτι του νεαρό μοντέλο το οποίο έγινε γνωστό απο τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1. Την παρακαλούσε πάρα πολύ καιρό και τελικά την κατάφερε.

Τώρα τον παρακαλάει αυτή και ξέρετε γιατί. Γιατί την πήρε μαζί με άλλους δύο φίλους του ποδοσφαιριστές και το κοριτσάκι ξετρελάθηκε. Όταν σας λέμε τον παρακαλάει δεν μπορείτε να φανταστείτε..

Λαμβάνει όμως απαντήσεις του τύπου κάτι τέτοιες σαν εσένα κοριτσάρα μου, σας έχουμε για μία φορά και τέλος. Μην κουράζεσαι άδικα". Το κορίτσι έχει πάθει σόκ και ο εγωϊσμός της έχει πιάσει κόκκινο. Σε τέτοιο βαθμό που έχει ζητήσει-έτσι λένε οι αστικές φήμες- να βρεί «πελάτες» απο τον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου όπως Προέδρους, διοικητικούς για να του κάνει κακό…Ε ρε γλέντια!!!!




Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.