Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Δείτε το τρέιλερ της πρώτης ελληνικής ταινίας φαντασίας «Αδάμαστος»

από το κόμικ στις κινηματογραφικές αίθουσες!



Πρόκειται για μια ταινία μεγάλου μήκους επικής φαντασίας, που ανήκει στο είδος sword & sorcery,και λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο του  πολυβραβευμένου ελληνικού κόμικ φαντασίας "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα" (Γιάννης Ρουμπούλιας, Εκδόσεις  'Ψυχής Τα Λαμπυρίσματα'), που εκδίδεται απο το 2005 στην χώρα μας.
Η ταινία θα είναι ουσιαστικά ή πρώτη ελληνική μεγάλου μήκους ταινία φαντασίας  βασισμένη σε ελληνικό κόμικ, που χρηματοδοτείται απο τον κόσμο. 
Απο τις 3 καμπάνιες χρηματοδότησης που ανοίχθηκαν μέχρι τώρα στο Indiegogo, την γνωστή διεθνή ηλεκτρονική πλατφόρμα crowd-funding,  συγκεντρώθηκαν κάποια χρήματα, που κάλυψαν σημαντικές ενδυματολογικές δαπάνες της ταινίας και έδωσαν έτσι την δυνατότητα να φτάσει η ταινία σήμερα στο 50% των γυρισμάτων της.
Η κινηματογραφική ομάδα που πλαισιώνει αυτή την ελληνική προσπάθεια παραγωγής είναι η Underworld Films μία ομάδα νέων αλλά και έμπειρων κινηματογραφιστών με αρκετές ταινίες και βραβεία στο ενεργητικό της. Πληροφορίες για την φιλμογραφία και την δράση της μπορεί να βρεί  κανείς στο επίσημο site της ομάδας : (www.underworldfilms.gr).
Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για την ιστορία της ταινίας, τις προετοιμασίες, τους χαρακτήρες, το Cast κλπ μπορεί να βρεί κανείς στο επίσημο site της ταινίας  (www.indomitablemovie.wordpress.com)
Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο Παραγωγής της και αναζητά χρηματοδότηση για την κάλυψη των υπολοίπων εξόδων της και στη συνέχεια διανομή για να βρεί τον δρόμο της προς τις κινηματογραφικές αίθουσες.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε και  το πρώτο επίσημο της teaser trailer το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ :


artsandthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.