Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ντοκουμέντο: Η Νταϊάνα Ιγροπούλου σε ιστοσελίδα για συνοδούς πολυτελείας!!!

 
Με έδρα τη Νότια Ευρώπη και
με συνεργαζόμενες κοπέλες απ’ όλο τον κόσμο το συγκεκριμένο site απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ισχυρούς ανά τον πλανήτη. Διαθέτει κοπέλες που έχουν ξεχωρίσει σε διαγωνισμούς ομορφιάς, μοντέλα που έχουν συμμετάσχει σε παγκόσμιες καμπάνιες προϊόντων αλλά και ηθοποιούς.



Ναι. Πολύ καλά διαβάσατε. Για να μπεις πρέπει να είσαι μέλος και τα κριτήρια είναι πολύ αυστηρά. Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα λοιπόν ότι στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας εκεί που τοποθετούνται τα «νέα πρόσωπα» ξεχώρισα την Νταϊάνα Ιγροπούλου. Δε γνωρίζω αν τα στοιχεία της έχουν μπει εν αγνοία της. Αυτό που γνωρίζω είναι πώς οι πληροφορίες είναι φρέσκιες.

Ότι δηλαδή διαμένει πια στο Λονδίνο, είναι χαρτογραφημένη ως Ελληνίδα, είναι 22 ετών και μάλιστα μπορεί, ο εκάστοτε πελάτης απλά με το κλικ ενός banner να την κλείσει…Υπάρχει e-mail επικοινωνίας καθώς και οδηγίες. Π.χ ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να κλείσει εισιτήρια αλλά και την διαμονή της, να ξεκαθαρίσει αν η κοπέλα είναι η πρώτη ή…η δεύτερη επιλογή του αλλά και να επιβεβαιώσει την συνάντηση μια ώρα πριν αυτή λάβει χώρα. Έψαξα να βρώ την Νταϊανα αλλά η επικοινωνία ήταν αδύνατη. Αυτός είναι και ο λόγος που την καλώ δημόσια να επικοινωνήσει μαζί μου, διότι θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση της, καθώς και οι επόμενες κινήσεις της!!!






Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.