Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

UZI Tactical Defender Pen - Το στιλό του James Bond υπάρχει!


Και ναι, το «UZI» δεν είναι απλή συνωνυμία! Μιλάμε για στιλό... κανόνι!

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το φτηνότερο UZI που μπορείς να βάλεις στο χέρι, ιδού! Εντάξει, δεν είναι ακριβώς αυτόματο όπλο, είναι όμως ένα εξωφρενικό στιλουδάκι από την περίφημη εταιρία που κατασκευάζει τα ακόμα πιο περίφημα πυροβόλα. Τι μπορείς να κάνεις με το UZI Tactical Defender Pen; Να σπάσεις γυαλί, να πάρεις δείγματα DNA, να απελευθερωθείς από χειροπέδες και να... γράψεις φυσικά!


Κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροναυπηγικής, μπορεί να γράψει ακόμα και κάτω από το νερό. Όσο για το γκατζετίστικο του πράγματος, θα το ονειρευόταν κάθε πράκτορας 00 που σέβεται τον εαυτό του!


Η κορυφή του UZI pen μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σπάσεις γυάλινες επιφάνειες, ενώ αν τρυπήσεις τον εχθρό με τη μύτη του, θα κρατήσει δείγμα DNA του για κατοπινές χρήσεις, βλέπε αναγνώριση τύπου αστυνομική. Όσο για το εσωτερικό του, εκεί θα βρεις μαγικό κλειδάκι για χειροπέδες, για να τη σκαπουλάρεις από κάθε άσχημη κατάσταση. Και όχι, δεν είναι παιχνίδι, όλα δουλεύουν σαν... πυροβόλο.


Τιμή: 20 ευρώ - UZI Tactical Defender Pen










Πηγή:delamagen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.