Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νοικιάζεται ο Γ. Παπανδρέου για... μια ομιλία!

​Στο 22% των ανέργων φαίνεται πώς ανήκει ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, ο οποίος...

μετά την απομάκρυνση του από το ΠΑΣΟΚ έβαλε… αγγελία για δουλειά!!!

Όπως μπορείτε να δείτε στο site του πρακτορείου «The Harry Walker Agency» ο κ. Παπανδρέου «νοικιάζεται» για ομιλίες.

Το εν λόγω πρακτορείο είναι πρακτορείο δημοσίων σχέσεων, που προτείνει ομιλητές σε όσους θέλουν να διοργανώσουν ένα event – συζήτηση.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα: «Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους "100 κορυφαίους διανοητές" για το 2010 και "κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας", μιλά για την παρούσα κατάσταση της ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».

Αυτά και άλλα πολλά γράφει το «διαφημιστικό του σποτ», ενώ τονίζεται ότι τα «δυνατά του σημεία» είναι «δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων».

Τιμή πάντως δεν αναφέρεται, ενώ πιθανότατα απευθύνεται μόνο στο αγγλόφωνο κοινό, αφού στο ίδιο πρακτορείο «νοικιάζονται» ως ομιλητές ο κ. Κλίντον, ο κ. Σβατσενέγκερ και ο Μπέκαμ…

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.