Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Φωτορεπόρτερ καταγγέλει ότι δέχτηκε απειλές στο γάμο....Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς!


Ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος, η ευτυχία ζωγραφιζόταν στα πρόσωπα τους και οι
καλεσμένοι μιλούσαν για ένα ονειρεμένο ζευγάρι που ενώθηκε ενώπιον θεού και ανθρώπων, με φόντο το ηλιοβασιλέμα, που δημιουργούσε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Στους περισσότερους απο τους παρευρισκομένους ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά άφησε υπέροχες αναμνήσεις. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με γνωστό φωτορεπόρτερ που βρέθηκε στο νησί για να καλύψει το γάμο και μάλλον το μετάνιωσε!

Όλοι οι φωτορεπόρτερ, κατόπιν εντολής του ζευγαριού, δεν είχαν πρόσβαση στο εκκλησάκι. 

Όλοι, όμως, αναζητούσαν τρόπο να εξασφαλίσουν μια φωτογραφία από το μυστήριο.
Ο καταγγέλλων, όπως περιγράφει στο FTHIS.GR, κατάφερε να μπει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και να εξασφαλίσει φωτογραφίες από την τελετή.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αφού ολοκλήρωσε τις λήψεις του ένιωσε ένα χέρι να τον τραβάει από τον ώμο. Όπως χαρακτηριστικά λέει,"ήταν οι άνδρες που είχαν αναλάβει την περιφρούρηση του γάμου. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι απειλές και η απαίτηση να παραδώσω το υλικό μου.

 Όταν αρνήθηκα να δώσω τις φωτογραφίες, ο πρώτος και άλλα 5 άτομα άρχισαν να με ακολουθούν μέχρι την ώρα που μπήκα στο αυτοκίνητό μου με προορισμό το δωμάτιο που είχα νοικιάσει για να διανυκτερεύσω. Μέχρι να μπω στο δωμάτιο μου οι άνδρες που βρίσκονταν από κάτω είχαν πολλαπλασιαστεί!".
Στη συνέχεια ο φωτορεπόρτερ ανέφερε το περιστατικό στον αρμόδιο αστυνομικό σταθμό και της υπόθεσης επιλήφθηκαν οι αρχές.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, από την πλευρά τους οι άνδρες - που αναφέρθηκαν, απο τον φωτορεπόρτερ, ως εκείνοι που είχαν αναλάβει την «περιφρούρηση» του γάμου - έκαναν λόγο για υπερβολική διάσταση που δόθηκε σε ένα επεισόδιο χωρίς μεγάλη σημασία.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν προχώρησε σε μηνύσεις, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR μέχρι το τέλος της βραδιάς δεν έμαθε τίποτα για το συμβάν. 




Πηγή:tragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.