Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μόνικα Πιετρασινσκα:Tα καλύτερα οπίσθια της Πολωνίας!!!!




Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που το κορίτσι αυτό έκανε διακοπές στην Χαλκιδική με τους γονείς της, κι εγώ με φίλους ανακαλύπταμε τα «ωραία» των ποδιών της…Γιατί μη γελιόμαστε σα την Χαλκιδική…Δεν έχει!!!!
 
Εντάξει και ανφάς η γυναίκα-πια σήμερα 11 χρόνια μετά-λέει πολλά! Όμως  όταν «κλείνει» μια φωτογράφηση συνήθως της ζητούν να ποζάρει με την…όπισθεν! Από μικρή είχε ταλέντο εκεί. Πέρασαν τα χρόνια μέχρι που μια συνεργάτιδά μου προχθές που πέρασε τις φωτογραφίες της. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Λίγα λεπτά όμως αργότερα, όταν είδα το πρόσωπό της κατάλαβα πώς πρόκειται για το κορίτσι εκείνο που το καλοκαίρι…εκείνο…με είχε τρελάνει.  Όχι άδικα. Έμαθα λοιπόν ότι στην Πολωνία έχουν χυθεί… μελάνια για τα καυτά οπίσθια της! Η ίδια ξέρει να τα προβάλλει και το γουστάρει τρελά! Γι αυτό και όταν της ζητούν να… γυρίσει πίσω και να τα τουρλώσει το κάμει με ιδιαίτερη τέχνη! Δείτε πως τα τουρλώνει για το νέο Playboy της χώρας της!








 




Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.