Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Σώθηκαν από μεγάλο θαύμα 8 Έλληνες ηθοποιοί!


Αναλυτικό ρεπορτάζ από το τροχαίο στη Λεμεσό Κύπρου με οκτώ Έλληνες ηθοποιούς. Τι έφταιξε, ποιοι τραυματίστηκαν, ποια δημοφιλής ηθοποιός παρέμεινε στο νοσοκομείου λόγω διάσεισης;

Σύμφωνα με το κυπριακό Sigma Live, οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν όλοι δημοφιλείς Ελλαδίτες ηθοποιοί.

Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.

Στη συνέχεια, διερχόμενος οδηγός, ο οποίος αντιλήφθηκε το ατύχημα, στάθμευσε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε για βοήθεια, ενώ το μικρό λεωφορείο με τους ηθοποιούς (mini bus), το οποίο ακολουθούσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, εξήλθε από αυτό και το εγκατέλειψε τρέχοντας. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και εξήλθαν, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.



Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά. Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Οι ηθοποιοί είναι: Άννα Παναγιωτοπούλου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μίρκα Παπακωσταντίνου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κ.α., οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις.





Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.