Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Το γραφείο τύπου του Δήμου διαφημίζει επιχειρήσεις της πόλης



Τρεις ειδικοί σύμβουλοι του γραφείου Δημάρχου εκ των οποίων η μια είναι η νέα συνεργάτιδα του Δημάρχου η οποία  προσφέρει υπηρεσίες ειδικού συμβούλου χωρίς πρόσληψη .
Συσκέφθηκαν και συναποφάσισαν την σύνταξη δελτίου τύπου για .....
την Ευρωπαϊκή ημέρα μετακινήσεων χωρίς αυτοκίνητο και αντί αυτού αναφέρονται σε συγκεκριμένο επιχειρηματία της πόλης μας και όχι στο θέμα στο οποίο ήθελαν να αναδείξουν .
Απορίας άξιο είναι με ποια κριτήρια επέλεξαν να φέρουν ως παράδειγμα τον κύριο Μιχάλη Δαμιανό και την επιχείρηση του και όχι κάποιον άλλο?
Ναι ο συγκεκριμένος κύριος κυκλοφορεί μόνο με ποδήλατο άλλα δεν είναι ο μοναδικός.
Επιχειρηματίες που κυκλοφορούν με ποδήλατο στο Λουτράκι   είναι και ο κύριος Τσαπιτσόγλου ?  Είναι ο κύριος Γιώργος Οικονόμου? Ο κύριος Βαγγέλης Μπαρδάκας ? Ο κυριος Στάθης ο Ανδρέου ? Ακόμα και ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης? Αλλά και τόσοι άλλοι Λουτρακιώτες ?
Αγαπητοί κύριοι για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται την ανικανότητα σας .
Είσαστε κατώτεροι των περιστάσεων .
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά !!! Έτσι Και τα πτυχία ΠΕ δεν κάνουν ικανούς επιστήμονες .
ΝΑ σας χαίρονται .
 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012:
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μετακίνηση, άθληση ή ψυχαγωγία ? Το ποδήλατο, ένα δίτροχο και κάποιες φορές τρίτροχο όχημα, παραδοσιακό ή ηλεκτρικό, μπορεί σίγουρα να εξυπηρετήσει και τους 3 σκοπούς.

Το πρώτο μισό του 20ού αι. το ποδήλατο έγινε ένα βασικό μέσο μετακίνησης για εκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη. Αν και η χρήση του ποδηλάτου δε βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα στην Ελλάδα, εμείς οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τους πολίτες του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων που το έχουν ανάγει σε εργαλείο της καθημερινότητάς τους, δίνοντας έτσι τo παράδειγμα ενός νέου τρόπου ζωής, φιλικότερο προς το περιβάλλον και την υγεία μας.

Ο κος. Μιχάλης Δαμιανός, που με πολύ μεράκι έχει αναλάβει τη διεύθυνση του μαγειρείου Άγιος-Ευφρόσυνος στο Λουτράκι, αναβιώνοντας την παλιά ατμόσφαιρα του παλαιού παντοπωλείου-μαγειρείου, χρησιμοποιεί καθημερινά το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, ως εργαλείο δουλειάς αλλά και ως μέσο εκτόνωσης αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα ζωής του.

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, τον συναντήσαμε και πρόθυμα, μας δήλωσε:

« Καθ’ ότι η πόλη μας προσφέρεται για ποδήλατο, λόγω της επίπεδης διαμόρφωσης της, το χρησιμοποιώ καθημερινά, καθ’ ότι με εξυπηρετεί στα καθημερινά ψώνια του μαγαζιού, μου προσφέρει την επικοινωνία με πάρα πολλούς ανθρώπους, με εκτονώνει από την καθημερινή μου εργασία ως μορφή άσκησης, μετατρέποντας το έτσι σε φιλοσοφία ζωής, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την καθημερινότητα μου.»

Ο κος. Μιχάλης εύχεται το ποδήλατο μακροπρόθεσμα να υποστηριχτεί ως τρόπος ζωής και με υποδομές από την πολιτεία, σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, υποστηρίζει, αναδεικνύει και επαινεί δραστηριότητες των πολιτών μας, που κάνουν την πόλη μας καλύτερη, αναδεικνύοντας την απλή ομορφιά της καθημερινότητας.

Μπορεί να είστε ο επόμενος!





Πηγή:http://geraniablog.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9269.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.