Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτά παθαίνεις όταν δε σφίξεις… το μπικίνι σου καλά τον Σεπτέμβριο!


Δεν έχουν μόνο εκείνες με το μεγάλο στήθος ατυχήματα στη θάλασσα! Υπάρχουν κι εκείνες με το πιο μικρό που όλο και κάτι… λάθος θα κάνουν για να τραβήξουν τα φλας! Ειδικά τώρα που είναι και Σεπτέμβρης και οι άνεμοι είναι ξαφνικοί και έντονοι…Το μοντέλο-πρωταγωνίστρια της φωτογραφίας μας έπεσε θύμα απότομων καιρικών φαινομένων. Το φούξια μπικίνι της…πήρε την κατιούσα κι εκείνη… χαμπάρι!


Αν και με στήθος ιδανικό και ουχί τεράστιο το κορίτσι την έπαθε.Η Joanna Krupa…ξέχασε να σφίξει το μαγιό της σωστά! Έτσι την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα σε παραλία στο Μαϊάμι μαζί της… έβγαιναν και οι ρώγες της! Θαυμάστε λοιπόν το «ατύχημα» της Joanna αλλά και τη κορμάρα της γιατί εδώ που τα λέμε δεν έχουν όλα τα μοντέλα τέτοιους τετρακέφαλους…






Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.