Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε την πόσο βασανιστικά βγάζει το…σουτιέν!


Ξέρει να διαλέγει γυναίκες ο Αντώνης Ρέμος! Τι κι αν εκείνος έχει μερικά κιλά παραπάνω…Φαίνεται πως αυτό δεν ενοχλεί τις καλλίγραμμες γυναίκες που έχουν βρεθεί κοντά του! Βέβαια η Ζέτα τον γνώρισε τεκνό αλλά και στη συνέχεια που τον είδε να στρογγυλεύει…δεν τη χάλασε! Το κορίτσι είχε βεβαίως άστρο και Μαστοράκη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ως μέντορα πάντα αλλά αν δεν ήταν ο Αντόνιο…πολλά δε θα ταν όπως είναι σήμερα. Η Υβόννη από την άλλη, τον ερωτεύτηκε μπαμπάτσικο.

Και μαγκιά του! Εκείνη ωστόσο…παρέμεινε σέξι και κορμάρα αφού δεν τον ακολουθούσε στις ατασθαλίες του! Με τον καιρό, το κορίτσι του Ρέμου γινόταν όχι μόνο αγαπητό αλλά και περιζήτητο. Έτσι πραγματοποίησε και την πρώτη της φωτογράφηση, άκρως τολμηρή και σέξι. Τι πιο σέξι δηλαδή απο το … να της έχει… πέσει το σουτιέν και να το κρατάει με τα χέρια της για να μη φανούν τα… απαγορευμένα; Και από κάτω; Αχ απο κάτω…ένα μαύρο δαντελωτό στριγκάκι! Όσο για τις ποδάρες… τι να πει κανείς γι αυτές; Δεν αγγίζουν μόνο αλλά …ξεπερνούν την τελειότητα!Ιδανικό ξύπνημα Σαββάτου ε;






Πηγή:  http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.