Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Φωτό Ντορέτα Παπαδημητρίου- Αντίνοος Αλμπάνης: Στο κρεβάτι το νέο καυτό ζευγάρι της Showbiz!!!


Δε μιλούν γι αυτό όμως και οι δυο είναι πολύ ερωτευμένοι! Η Ντορέτα μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη είδε τη καρδιά της να χτυπά ξανά! Βέβαια μπορεί να βρίσκονται ερωτικά εδώ και λίγους μήνες όμως στο παρελθόν έχουν πέσει μαζί στο…
 
κρεβάτι! Δεν ξέρουμε αν από τότε σκίρτησε κάτι μέσα τους, αλλά σίγουρα η σκηνή ήταν πολύ «καυτή». Η Ντορέτα και Αντίνοος συναντήθηκαν στα «Άγρια Παιδιά» του Mega όπου υποδυόντουσαν το ζευγάρι! Αρχικά έκανα μόνο σεξ καθώς εκείνη ήταν η «κυρία» που  γούσταρε τον 18χρονο! Στο έργο φυσικά! Όμως μετά το σεξ εξελίχθηκε σε σχέση! Πώς τα φέρνει όμως η ζωή… Τώρα πρωταγωνιστούν μαζί στο «έργο» της ζωής τους! Δείτε όμως πόσο σέξι ήταν η Ντορέτα στο κρεβάτι και απολαύστε την πίσω κίνηση…Μανούλα και τυχερέ Αντίνοε!!!!

























Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.