Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δίνει 50.000.000€ σε όποιον παντρευτεί την κόρη του!

Ψάχνει γαμπρό για την μονάκριβη κόρη του και προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια ως γαμήλιο δώρο. Ο λόγος για τον μεγιστάνα ακινήτων Cecil Chao-Sze Tsung ο οποίος προσφέρει αυτά τα χρήματα για όποιον συγκινήσει τη λεσβία κόρη του, τόσο ώστε να τον…
παντρευτεί.

Ο Chao-Sze Tsung ανακοίνωσε την προσφορά του στο Χονγκ Κονγκ μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η 33χρονη κόρη του Gigi Chao, απόφοιτη του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ, είχε παντρευτεί τη σύντροφο της στη Γαλλία.

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Σημασία έχει να είναι καλόκαρδος», δήλωσε ο Chao-Sze Tsung, χαρακτηρίζοντας «ψευδή» τα δημοσιεύματα ότι η κόρη του παντρεύτηκε γυναίκα.

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας έκανε αυτή την εξωφρενική προσφορά επειδή θέλει να βοηθήσει τον μελλοντικό μνηστήρα της κόρης του, στη δημιουργία επιχείρησης

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bussiness Insider o πατέρας της 33χρονης τόνισε ότι το χρηματικό έπαθλο ήταν «ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση»
.
«Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και εμφάνιση. Είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία», πρόσθεσε

Ωστόσο μιλώντας στην Post South China Morning, ο Chao αρνήθηκε ότι θα ανάγκαζε την κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα παρά τη θέλησή της.



πηγή: news247.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.