Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μαζορέτες Λουτρακίου!!


Έχουμε ασχοληθεί με διάφορα θέματα
κυρίως με την Πόλη του Λουτρακίου. Μέσα από αυτό το άρθρο θέλουμε να ανδείξουμε κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε και να κάνουμε γνωστά σε περισσότερους ανθρώπους διάφορα πράγματα που αξίζουν κάθε προσπάθειας που κάνουν ώστε να συμβάλλουν στο γενικότερο καλό του Δήμου.
Παράλληλα με τη Φιλαρμονική, λειτουργεί από το 1985 και το τμήμα των Μαζορετών . Το τμήμα αυτό αποτελείται από 25 περίπου μέλη και εντυπωσιάζει με την κομψότητα , τη φρεσκάδα και τις εντυπωσιακές χορογραφίες του . Το τμήμα των Μαζορετών διδάσκει και χορογραφεί από το 2003 ο Βασίλης Σκεπετάρης
2012-2013
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
*MARCHING MAJORETTES: χορογραφίες για παρελάσεις (σημαίες, φούντες, σπαθιά)
*CHEERLEADING/DANCE: κατηγορίες freestyle pom/pon, jazz, hip-hop (προετοιμασία για διαγωνισμούς cheerleading)
*CHEERLEADING baton twirling: χορογραφίες με ραβδιά
*CHEERLEADING stunt and pyramids
*ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ LATIN
*STRECHING, GYMNASTIC.
Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά-εφηβικά-ενηλίκων
Διδασκαλεία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ (ο μόνος πιστοποιημένος προπονητής-χορογράφος στην Ελλάδα από το BRITISH CHEERLEADING ASSOCIATION (BCA) και πιστοποιημένος Διεθνής Κριτής διαγωνισμών cheerleading/dance freestyle pom-pon, hip-hop, jazz από το INTERNATIONAL CHEER UNION (ICU)


Η φιλαρμονική του Δήμου και οι μαζορέτες θα δώσουν το παρών σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος για να εμψυχώσουν την Εθνική όμαδα χάντμπολ απέναντι σε αυτήν της Αγγλίας. Να είστε όλοι εκεί!


Στην Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.