Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Για πάμε να το ξεψαχνίσουμε λίγο το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο!






Εμφανής η κόντρα αντιπολίτευσης με πρωτεργάτη τον κ Παύλου, με τον Δήμαρχο προσωπικά ή για να ακριβολογούμε με τον Πρόεδρο της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. Εκατέρωθεν κατηγορίες,
επιθέσεις και επιχειρήματα. Δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, αν θέλετε δείτε τα video. Σε γενικές γραμμές τίποτα το καινούριο. Ο Δήμαρχος χρονοτριβεί και κρύβει τα πρακτικά, αυτά που καθιέρωσε και η αντιπολίτευση τρέχει και πασχίζει για την εταιρεία κανονίζοντας ακόμα και τη Συνεδρίαση που έχει να γίνει 3 μήνες τώρα. Το πόρισμα Τσοβόλα συνεχίζει να εκκρεμεί ή μήπως όχι, μήπως κάποιοι πάνε να τα βρουν με το καζίνο;
Σύμφωνα με τον κ Δήμαρχο – Πρόεδρο κάποιοι διυλίζουν τον κώνωπα αφού προηγουμένως έχουν καταπιεί την κάμηλο (ωραία φράση, θυμάμαι που την είχε χρησιμοποιήσει στην ίδια αίθουσα η κα Φόρτη). Ο Δήμαρχος για να υπερασπιστεί τη συμπεριφορά του δεν παρέλειψε να αναφέρει και το γνωστό συρτάρι που άνοιγαν και …….(τη συνέχεια την ξέρετε), ενώ τόνισε ότι είναι δύσκολο να πουλάει ευεξία σε μια χώρα που παραπαίει. Ο κ Γκιώνης βέβαια παρατήρησε ότι ειδικά κάτω από αυτές τις οικονομικές συνθήκες είναι παράλογο να αυξάνουν τις τιμές στο Spa κατά 50%  από 8 € σε 12 € !! Ναι εδώ βλέπουμε μια αντίφαση: η χώρα είναι υπό καθεστώς κρίσης, άρα τι περιμένει ο υποψήφιος πελάτης; Μείωση τιμής, όχι αύξηση. Από την άλλη όταν δεν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι αναγκαστικά ανεβαίνουν οι τιμές, όμως έτσι μειώνεται κι άλλο ο κόσμος που δε θέλει ή δεν μπορεί να πληρώσει περισσότερα, άρα χάνουμε τον πελάτη που θα προτιμήσει άλλο Spa ή κανένα. Αποτέλεσμα κατρακύλα, κατρακύλα, ποιος τυχερός θα το πάρει κοψοχρονιά το Spa;

Άλλο ζήτημα η πυροπροστασία και οι εθελοντές δασοπυροσβέστες που εθελοντικά παρείχαν τις υπηρεσίες τους και ο Δήμος (με την υποστήριξη της εταιρείας) εθελοντικά τους πλήρωνε. Τώρα όμως τι μένει; Μόνο ηθική ανταμοιβή η οποία μάλλον δεν αρκεί για κάποιους. Αλλά μην τάξεις σε παιδί παιγνίδι και σε Άγιο λαμπάδα, ας μη μιλάμε όμως για λαμπάδα και πάρουμε καμιά φωτιά, τότε να δούμε θα καεί πεύκος ή θα τη γλιτώσουμε.
Τελικά προσλήφθηκαν είτε όχι οι ειδικοί σύμβουλοι ; Επέμενε ο κ Πετρίτσης ” προσλάβατε 3+1 με αμοιβές 5,10 και 15 χιλιάδες “μέχρι να παραιτηθεί απείλησε! Τόσο σίγουρος ήταν. Τελικά δε χρειάστηκε να παραιτηθεί αφού ο κ Δήμαρχος από την απόλυτη άρνηση έφτασε στη διαλλακτική κατάφαση.
Δευτερολογία Δημάρχου: “Εξασθενές χρώμιο στο Σχίνο Λουτρακίου γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι νομίζοντας ότι κάνουν πόλεμο στον Λογοθέτη, όλες οι μετρήσεις είναι πάρα πολύ καλές για το νερό μας, το λέει όλη η επιστημονική κοινότητα της Ελλάδας… Αν πιστεύει κάποιος ότι θα καμφθεί η Δημοτική Αρχή επειδή διαθέτουν Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, απειλώντας με, πλανώνται πλάνην οικτράν…κάντε όσες ώρες εκπομπή θέλετε η αλήθεια θα λάμψει…όσοι βάλλουν με αυτούς τους εισαγόμενους επιστήμονες οι οποίοι ήρθαν από μια άλλη πλευρά, τον Ασωπό, για να εκβιάσουν, πλανώνται πλάνην οικτράν, το νερό του Λουτρακίου είναι από τα καλύτερα νερά του κόσμου…” .

Φράση που απογείωσε τον λόγο του Δημάρχου και απέδωσε επακριβώς το νόημα της εκπομπής στην οποία αναφερόταν και την επίγευση που άφησε είναι το “..Γιώργο μου και Γιώργο μου ..” 
Ειλικρινά υπέροχα λεπτή ειρωνεία ! “…Κι εκείνες οι εκπομπές που βγαίνουν και για μιάμιση και παραπάνω ώρες λένε Γιώργο μου και Γιώργο μου το νερό έτσι και το νερό αλλιώς και τι είναι αυτή η Δημοτική Αρχή εκεί πέρα που δεν κάνει τίποτα για το ζήτημα είναι αστεία προσέγγιση…” “.. Εσείς πηγαίνετε εκεί με τον Γιώργο τον άλλο που δεν τον ξέρω και πείτε τα εκεί νύχτες, Γιώργο μου και Γιώργο μου..” 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.