Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ-Δεν ανήκω πλέον στο ΠΑΣΟΚ


X έβαλε και μάλιστα συνειδητά στο κόμμα με το οποίο ανδρώθηκε και εκλέχτηκε Δήμαρχος Κορίνθου
ο Αλέξανδρος Πνευματικός, σε μια απόφαση που όπως ο ίδιος παραδέχεται ήταν συνειδητή.  «Ήμουν στο ΠΑΣΟΚ από τα 15 μου χρόνια, δεν ανήκω πλέον σε αυτό. Για μένα η Κόρινθος έχει μεγαλύτερη σημασία από ένα πολιτικό κόμμα» τα λόγια του Δημάρχου. Όσο για την αιτία του επαναστάτη Δήμαρχου; «Η αιτία είναι το κέντρο κράτησης μεταναστών. Είχα βάλει μια κόκκινη γραμμή, το ΠΑΣΟΚ δεν αντέδρασε, απεδέχθη τα όσα έγιναν και παρ ότι σαν κυβέρνηση είχε υπογράψει ένα σχέδιο για τους μετανάστες στο οποίο η Κόρινθος δεν υπήρχε πουθενά ως σημείο χωροθέτησης. Δεν ανήκω πλέον σε αυτό το κόμμα και το είπα και στους πρώην συντρόφους μου που με πήραν τηλέφωνο για επαναγραφή στο κόμμα και για κάποιες άλλες διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη.»
Την απόφαση του Δημάρχου να διαγράψει το ΠΑΣΟΚ είχε προαναγγείλει ο ίδιος λίγες ημέρες πριν σ εκείνη τη συνέντευξη τύπου κατά των Κυβερνητικών Βουλευτών. Η απραξία και η αδιαφορία εκείνων όμως δεν ήταν η μοναδική που κατέγραφε ο Αλέκος Πνευματικός. Τα έβαζε και με τον κομματικό του σχηματισμό λέγοντας πως «λυπάμαι, δεν είναι αυτά που περίμενα από το κόμμα μου» εγκαλώντας το στο να απορρίψει την επιλογή της Κορίνθου να υπενθυμίσει στην κυβέρνηση το σχέδιο που έχει υπογραφεί, να στηρίξει εν κατακλείδι τον Δήμαρχο του σε μια απέλπιδα προσπάθεια , αφού οι 3 κυβερνητικοί ήταν και είναι άφαντοι. Πολλοί το εξέλεβαν ως πρόσκληση στον Πάνο Μπεγλίτη, τον πρώην Υπουργό που ήταν για τον Δήμαρχο η τελευταία ελπίδα να πετύχει κάτι η Κόρινθος «είναι κοντά στον Βενιζέλο, να του τα πει, να του τα υπενθυμίσει» είπε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμαρχος κάνοντας εμφανή την απόγνωσή του!
Ο Αλέξανδρος Πνευματικός δήλωσε μόνος, δήλωσε την πόλη ως μόνη σε αυτόν τον αγώνα που ίσως και πια να έχει χαθεί.
Κάποιοι μιλούν για τιμωρία του επαναστάτη Δημάρχου από το κόμμα, αφού το αντάρτικο της υποψηφιότητάς του τότε μάλλον η Ιπποκράτους δεν το έχει ξεχάσει, κάποιοι άλλοι για χαστούκι Πνευματικού στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Ίσως όλα αυτά να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν κάποιος απαλείψει από την εικόνα το στρατόπεδο και βάλει στην θέση του τις εκλογές… ίδωμεν!






Πηγή:korinthianportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.