Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Άγιοι Θεόδωροι:Βούλιαξαν από... τα ψέμματα (video)

Η διάρκειας 30 περίπου λεπτών καταιγίδα που έπληξε πρoχθές  την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων ήταν αρκετή για να προκαλέσει ζημιές. Ισόγειες κατοικίες και καταστήματα ήταν τα θύματα της δυνατής πλην αναμενόμενης νεροποντής.




Δυστυχώς όμως ήταν και η αιτία να «επιπλεύσει» στην επιφάνεια της λίμνης που σχηματίστηκε στο Ξενοδοχείο XANIKIAN, η αδιαφορία και τα μεγάλα λόγια του πρώην δημάρχου πολεοδομίας κ. Σ.Νικολάου και του επικριτή αντικαταστάτη του κ. Δ.Δέδε. Που είναι κύριοι το έργο όμβριων υδάτων που θα κατασκευάζατε?  Να σας πούμε εμείς που είναι: βρίσκονται στα παχιά τα λόγια τα μεγάλα, στην ψηφοθηρική σας μικροπολιτική, στην αδράνεια, στην ανικανότητά σας και στις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις. Όπως είπε και μία αγανακτισμένη κυρία στο Σχοίνο απευθυνόμενη προς τον Δήμαρχο κ. Λογοθέτη «Ντροπή σας, Ντροπή σας»




Πηγή:NOVEL918.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.