Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κακοποιοί στην Κόρινθο στήνουν καρτέρι έξω από Σούπερ Μάρκετ.


 Μια νεαρή γυναίκα στην Κόρινθο έζησε στιγμές αγωνίας στα χέρια κακοποιών που ακολουθούν μια νέα μέθοδο για να επιλέγουν τα θύματά τους, στήνοντας καρτέρι
έξω από σούπερ μάρκετ και ακολουθώντας διακριτικά τις πελάτισσες που έχουν αγοράσει αρκετά προϊόντα!
Η άτυχη γυναίκα φόρτωσε τις τσάντες με τα ψώνια στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της και ξεκίνησε για το σπίτι της, χωρίς να αντιληφθεί ότι την ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο. Μόλις έφτασε και έβαλε το κλειδί στην πόρτα φορτωμένη με τα ψώνια, δέχθηκε ένα βίαιο σπρώξιμο και βρέθηκε μέσα στο σπίτι μαζί με δυο αγνώστους!
Οι δράστες  έκλεισαν πίσω τους την πόρτα, ακινητοποίησαν την τρομοκρατημένη γυναίκα και, αφού την έδεσαν και την φίμωσαν, ερεύνησαν με την ησυχία τους όλο το σπίτι. Άρπαξαν όσα χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο βρήκαν, πήραν ακόμη και τα ψώνια που είχε μόλις αγοράσει η ένοικος και εξαφανίστηκαν αφήνοντάς την δεμένη!
Πηγή: Protothema.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.