Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια διαθέτει αυτό το υπερμεγέθες μπούστο!


Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι αλλά πάντα χαμηλών τόνων! Η σχέση της με τη τηλεόραση ξεκίνησε πριν καμία 10αρια χρόνια
 
όταν μαζί με μια ακόμη κοπέλα παρουσίαζαν εκπομπή σε κανάλι ποδοσφαιρικής ομάδας. Αργότερα μεταπήδησε σε μεγαλύτερο κανάλι και ξεχώρισε για τα προσόντα της και όχι τόσο για τον τρόπο που τα έλεγε…ή μάλλον δε τα έλεγε. Μέχρι που ήρθε ο γάμος και το μωρό! Την αναγνωρίζετε απο το στήθος της;

Η Όλγα Λαφαζάνη είχε πάντα τον τίτλο της όμορφης μελαχρινής…της γυναίκας που είναι ταυτόχρονα γλυκιά…αγαθή και σέξι! Όσο για τα προσόντα της… πολλά και διάφορα. Ένα από αυτά το στήθος της, που λένε οι ειδικοί ότι είναι φυσικό!Ατόφιο χρυσάφι λέμε. Πολλές οι ούγιες όχι αστεία. Κι επειδή το κορίτσι αυτό δεν επιδόθηκε σε γυμνές φωτογραφήσεις, για να φανεί-όπως άλλες κι άλλες που το παίζουν σήμερα κυρίες και σοβαρές-ψάξαμε και βρήκαμε την πιο σέξι που έχει κάνει και αναδεικνύει αυτό που πολλές προσπαθούν να αποκτήσουν. Τρως μπάτσα και πέφτεις σε κώμα τρεις μέρες! 

 

 Πηγή:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.