Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Επίδειξη δύναμης ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή


Πυρετώδεις ετοιμασίες, με την επίβλεψη του ίδιου του Μιχαλολιάκου, για να κάνουν το "μπαμ" που θα συζητηθεί. Έχουν επικεντρώσει όλες τους τις δυνάμεις τα μέλη του κόμματος για τις ετοιμασίες...




Τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων είναι σχεδόν έτοιμα. Ο Μιχαλολιάκος τα έχει "επιθεωρήσει" τουλάχιστον τρεις φορές, έχει δει τις εργασίες που γίνονται και απλά όλοι περιμένουν να δώσει το τελικό "οκ" για να γίνουν τα εγκαίνια.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής θέλει να δώσει πανηγυρικό τόνο και θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης. Θα κληθούν επίσημα όλες οι τοπικές ανά την Ελλάδα, που τα μέλη του κόμματος ανοίγουν σε εβδομαδιαία βάση, ενώ θα στηθεί μικροφωνική και τεράστιες σημαίες. Μάλιστα, νοικιάζουν και πούλμαν, που θα μεταφέρουν κόσμο απ' όλη την Ελλάδα επί τούτου!

Η ηγετική ομάδα θα είναι σε πλήρη παράταξη δίπλα στον αρχηγό και από τα μεγάφωνα θα ακούγονται εμβατήρια και τραγούδια του κόμματος, ενώ θα κλείσουν και τα δύο ρεύματα της Μεσογείων.

Το σημείο που διάλεξε ο Μιχαλολιάκος για τα νέα γραφεία δεν είναι τυχαίο. Απέναντι από την σχολή αστυνομίας και σε έναν δρόμο όπου περνάνε καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα θα δεσπόζει ένας τεράστιος μαίανδρος, ως το σήμα του κόμματος. Η περιοχή επιπλέον συνορεύει και με τον Παπάγου, ένα παραδοσιακό "κάστρο" της δεξιάς, καθώς στόχος του Μιχαλολιάκου είναι να αποψιλώσει τα παραδοασιακά κόμματα από την βάση τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.