Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Απόστολος Κακλαμάνης συνεργάτης της Χούντας; [ΕΓΓΡΑΦΑ & ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ]
- "Με εκφράζετε... πρέπει να εκριζωθούν οι πολιτικοί" έλεγε στον δικτάκτορα Ιωαννίδη! 

- Και ο πρώην υφυπουργός άμυνας, Κουρής;

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ορκισμένος ΠΑΣΟΚος, που είχε φυλακιστεί στην δικτακτορία, ήταν συνεργάτης της Χούντας; Αυτό αποδεικνύουν, τουλάχιστον, τα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας! Δείτε τα ΟΛΑ και παρακολουθείστε και το βίντεο - ντοκουμέντο...Το θέμα, που βλεπει το φως της δημοσιότητας, προκαλεί σεισμό μεγατόνων στο πολιτικό σύστημα και βέβαια ισχυρούς κλυδωνισμούς στο ΠΑΣΟΚ, αφού ένα από τα πιο προβεβλημένα, ιστορικά και ιδρυτικά στελέχη του κόμματος, που έχει διατελέσει και πρόεδρος της Βουλής επί σειρά ετών, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν... πέρασε άσχημα κατά την εποχή της 7ετούς δικτακτορίας στην Ελλάδα, αλλά, αντίθετα, υπήρξε συνεργάτης του δικτακτορα Ιωαννίδη και ένθερμος υποστηρικτής της πολιτικής του!Το blog, από την Βόρεια Ελλάδα, dexiextrem, αναδημοσίευσε βιβλίο του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, το οποίο με τίτλο "Δύο ώρες με τον Ταξίαρχο Ιωαννίδη" περιλαμβάνει αποκόμματα εφημερίδων του 1973 και 1974... 

Ο Κακλαμάνης στο βιογραφικό του λέει ότι φυλακίστηκε... αλλά το 1968!!!

Στο βιβλίο, όμως, φαίνεται ότι υπήρξε συνεργάτης ή τουλάχιστον ένθερμος υποστηρικτής του Ιωαννίδη και το 1973 και 1974!!!!

Δείτε ΟΛΟ τα βιβλίο:


Κι επειδή, πολλοί είναι οι δύσπιστοι, και καλά κάνουν, ας δούμε τι έλεγε ο πρώην σύντροφος, ΠΑΣΟΚος, Παναγούλης, που τώρα βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για τον ίδιο όσο και για έναν άλλο ΠΑΣΟΚο, τον πρώην υφυπουργό Άμυνας, Κουρή:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.