Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Ο Προμηθέας ζήτα συγνώμη για την Φιλαρμονική Περαχώρας!



Ο Δημοτικός Οργανισμός «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» θέλει να γνωστοποιήσει τα εξής:

1.      Καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια με πενιχρά έσοδα για να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πολιτιστικό πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε κάθε περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.
2.      Είναι εύκολο να παρουσιάζεσαι ως «σπουδαίος» όταν έχεις να διαθέσεις #300.000# € για το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων και άλλα τόσα για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Αυτό εμείς δεν το συναντήσαμε.
Είναι δύσκολο να οργανώσεις τις ίδιες εκδηλώσεις και μάλιστα με την προσθήκη των Αγίων Θεοδώρων, περισσότερες για το καλοκαίρι και τις Απόκριες, με ελάχιστο κόστος. Αυτό εμείς το καταφέραμε.
3.      Όλα τα τμήματα του Οργανισμού τ’ αντιμετωπίζουμε επί ίσοις όροις και παλεύουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες λειτουργίας τους και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες οργάνωσής τους. Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια.
4.      Αναγνωρίζουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας και με παρρησία ζητάμε συγγνώμη για αυτές. Αυτό πράξαμε και για την άτυχη στιγμή της συναυλίας της Φιλαρμονικής Περαχώρας στο Παραλιακό πάρκο.
5.      Η συναυλία της ίδιας Φιλαρμονικής στους Αγίους Θεοδώρους έτυχε της καλύτερης δυνατής οργάνωσης και της αντίστοιχης διαφήμισης αφού σχετικά δελτία τύπου είχαν αποσταλεί σε όλα τα blogs και ΜΜΕ μέσω του Δήμου, ενώ είχε αναρτηθεί και αριθμός αφισών σε εμφανή σημεία.
6.      Ευχαριστούμε θερμά τον Αρχιμουσικό κ. Κων/νο Ρίζο και τα παιδιά-μέλη της Φιλαρμονικής Περαχώρας που ανταποκρίνονται χωρίς διαμαρτυρία σε κάθε κάλεσμα μας και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
7.      Οι εκδηλώσεις μας μπορεί να χαρακτηρίζονται ως «μικρές» αλλά ακόμα και αν ισχύει αυτό, ανταποκρίνονται πλήρως στην αναβάθμιση του τοπικού πολιτισμού. Προτιμάμε μια μικρή εκδήλωση από το να παρουσιάσουμε οτιδήποτε πολυδάπανο χωρίς όμως την ανάλογη ποιότητα, αποτέλεσμα και φιλοσοφία. Το σπουδαιότερο; Χωρίς την ανάδειξη των δικών μας παιδιών που ασχολούνται με τον Πολιτισμό.  

  Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
                                                                                                Νικόλαος Λόης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.