Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΠΕΟΣ: Π@υστη κοντέ, έλα πιο κοντά μου (...) Π@υστη κλαις; ΚΟΥΓΙΑΣ: Δε σου μιλάω μ@λ@κ@, εγώ θα σε γ@μ...



Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Αλέξη Κούγια, σε καφετέρια της Γλυφάδας,
που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! Μάλιστα ο Μπέος έπιασε τον Κούγια από την γραβάτα, την ώρα που έτρωγε! Διαβάστε τους απίστευτους διαλόγους που είχαν...



Σύμφωνα με τον υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων του καταστήματος ο κ. Μπέος πλησίασε στο τραπέζι του κ. Κούγια όπου ο τελευταίος καθόταν ατάραχος, έτρωγε το φαγητό που είχε παραγγείλει και προς στιγμή πήγε να δημιουργηθεί μια σύγχυση αλλά οι δύο τους δεν έδωσαν παραπέρα έκταση. Ο κ. Μπέος απομακρύνθηκε από το τραπέζι βγήκε εκτός μαγαζιού και δεν δεν υπήρχε σωματική επαφή αλλά του είπε: «Να σου κάτσει στο λαιμό».

Μάλιστα σύμφωνα με τον υπέθυνο του μαγαζιού το είπε πολύ δυνατά έξω από την είσοδο ώστε να το ακούσουν μέσα όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού.

Ο διάλογος που είχαν οι δύο άνδρες έχει ως εξής:
Μπέος: Π... κοντέ έλα πιο κοντά μου...
Κούγιας: Άσε με...
Μπέος: Π... κλαις...;
Κούγιας: (Έπειτα από πέντε λεπτά προς τον σερβιτόρο) Να παραγγείλω;
Μπέος: Στο λαιμό να σου κάτσει ο καφές κοντέ...
Κούγιας: Δεν σου μιλάω μαλάκα...
Μπέος: Φώναξε τους μπάτσους ρε κοντέ. Παρ' τους τηλέφωνο να μου κάνεις μήνυση...
Κούγιας: Εγώ θα σε γ...
Μπέος: (Τραβώντας τη γραβάτα του Κούγια) Θα σε γ... κοντέ...
Κούγιας: Επίθεση για να μην καταθέσω εναντίον τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στο STAR τόνισε: «Έγινε μια εκβιαστική επίθεση από τους πρωταγωνιστές της εγκληματικής οργάνωσης που λόγω του 18μηνου βρίσκονται ελεύθεροι εκτός των φυλακών. Η επίθεση αυτή αποσκοπούσε στο να καμφθώ και να μην καταθέσω εναντίον τους αφού είμαι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας σε αυτήν.Κινήθηκε αμέσως η υπηρεσία προστασίας μαρτύρων η οποία κλήθηκε και προσπάθησε να τους συλλάβει. Αυτοί το σκασαν από πλάγιες εισόδους και καταζητούνται».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.