Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα ηθοποιό από το σημείο που έκανε piercing;


Είναι ένα κορίτσι που αφήνει τους πάντες άφωνους με τις εκρηκτικές καμπύλες, τα σιλικονάτα στήθη αλλά και το άγριο ύφος

που έχει όταν φωτογραφίζεται. Ξέρει καλά το παιχνίδι της πρόκλησης και το ασκεί με άνεση. Μάλιστα πρόσφατα συμμετείχε σε ταινία στην .Ιταλία και όπως έμαθα σάρωσε με τις επιδόσεις της. Έχει κάνει και το μοντέλο και την ψευτό-dj. άντε για να σας βοηθήσω. Αυτό που με εντυπωσίασε ωστόσο είναι το σημείο πάνω από τον πωπό που επέλεξε να τρυπηθεί  Να κάνει Piercing. Μπορείτε να την καταλάβετε από αυτό; Μάλλον όχι…

Η Ρένια Δούκα έχει κάνει πολλά στη μέχρι τώρα καριέρα (;) της. Πολλές γυμνές φωτογραφήσεις, καυτά ροζ video, topless εμφανίσεις σε clubs σε ρόλο και καλά DJ, ενώ πρόσφατα συμμετείχε σε γυρίσματα Ιταλικής ταινίας πορνό. Κοινώς ένα κορίτσι κοινό με προοπτικές ανέλιξης. Είδε και απόειδε στην Ελλάδα η Ελληνορουμανικής καταγωγής φουσκωτή μελαχρινή barbie και σου λέει «Δεν πάω ΄δίπλα να φάω κάνα χοντρό σπαγγέτι ». Και όπως μάθαμε…το έφαγε και της άρεσε πολύ. Στο πλαίσιο λοιπόν της προώθησης της ταινίας το κορίτσι φωτογραφήθηκε, όπως γεννήθηκε. Κι εμείς επιλέξαμε την πιο σεμνή φωτογραφία. Και το κάναμε καθώς σε αυτήν διαπιστώσαμε πώς η Ρένια έκανε κι άλλη τρύπα πάνω της. Αυτή του Piercing πάνω από την επίμαχη, ζουμπουρλούδικη και καλά διαφημισμένη περιοχή του πωπού της. Τι λες τώρα…Τι λες τώρα!!!





Πηγή:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.