Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Έπιασαν τα κτήνη που βασάνισαν και δολοφόνησαν την 77χρονη στην Κάρυστο! Την έσερναν στο έδαφος για να πεθάνει!


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν οι δράστες του φρικτού φονικού
στην Εύβοια οι οποίοι έδεσαν με σύρμα τα χέρια και τα πόδια μιας γυναίκας, της έβαλαν θηλιά στον λαιμό και την έσερναν μέχρι να ξεψυχήσει .
Πρόκειται για δύο συγχωριανούς της άτυχης γυναίκας ηλικίας 22 και 25 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evianews.com, οι δράστες θέλησαν να την ληστέψουν και επειδή η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε, εξάντλησαν την αγριότητα και το μίσος τους. Της έδεσαν με σύρμα τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν θηλιά στον λαιμό. Μάλιστα άρχισαν να την σέρνουν στο έδαφος μέχρι που η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε. Πρώτος, τη βρήκε ένας συγχωριανός της, ο οποίος πήγαινε μια φορά την εβδομάδα και τη βοηθούσε στις αγροτικές δουλειές. Όταν βρέθηκε μπροστά στο άγριο θέαμα, ειδοποίησε τους αστυνομικούς και παράλληλα την κόρη της που μένει εκτός της Εύβοιας. Οι δράστες κατάφεραν αρχικά να απομακρυνθούν από το σημείο, όμως μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν σε τμήμα. Εκεί φέρονται να ομολόγησαν το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν και εντός της ημέρας θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.