Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ Φλέρταρε το κορίτσι διάσημου ηθοποιού μπροστά στα μάτια του!

Είναι γνωστό πως είναι γυναικάς και... "μοντελάκιας" και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) επιβεβαίωσε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο τους εν λόγω χαρακτηρισμούς.

Στο πάρτι των αμερικάνικων βραβείων SAG εθεάθη να φλερτάρει πανέμορφο μοντέλο, το οποίο όμως... τα έχει με άλλον! Και μάλιστα, με διάσημο Χολιγουντιανό ηθοποιό.

Ο λόγος για την Ρόζι Χάντινγκτον Γουάτλι (Rosie Huntington - Whiteley), την καλλονή της Victoria's Secret, και τον αγαπημένο της Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham).

"Ο Λεονάρντο συστήθηκε στη Ρόζι και της προσέφερε ένα ποτήρι σαμπάνια. Της έκανε συνεχώς κομπλιμέντα και εκείνη απολάμβανε το χιούμορ του. Μόλις ο Τζέισον αντιλήφθηκε τις κινήσεις του Ντι Κάπριο έτρεξε στο πλευρό της και δεν την άφησε από τα μάτια του όλο το βράδυ, ρίχνοντας απειλητικά βλέμματα στον ηθοποιό" δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Στέιθαμ.

Παρόλ' αυτά, ο Λίο δεν πτοήθηκε και σύντομα βρέθηκε στο στόχαστρό του μια άλλη καλλονή, που ήταν καλεσμένη στο ίδιο πάρτι.








Πηγή:http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.